manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Pomozite mi molim vas:) Asus driver instalaciju probleme.

Reply

Thread Tools
Old 15. studenog 2008, 09:44
Novi član grupe

Default Pomozite mi molim vas:) Asus driver instalaciju probleme.

Tijekom instalacije upravljačkog programa za moj Asus EN9600GT grafička kartica (iz oba vozača na CD i najnoviji vozač iz ASUS website), bar se učitava nakon prihvaćanja pravne sporazum zaustavlja na pola puta i moj zaslon odlazi crn. Ako sam dovoljno dugo čekati, a ponekad dolazi do poruku koja kaže:

"The driver nv4_disp normalno je zaustavljen rad ..."

I onda se zaslon postaje ogroman i boje su svedeni na vrlo nisku kvalitetu. Nakon ponovnog pokretanja računala, to je bio povratak na kako je bilo, i dalje bez drivera instaliranih prikazano u Device Manager, i mogu proći kroz isti problem sve više ponovno.

Šta da radim? Nije napajanje becase imam Antec Neopower 650W, što je više nego dovoljno za potporu karticu i da je priključen na kartici. Moj Dell Dimension E521 računalo ima 2 nastupe RAM-a, i to bi trebalo biti u mogućnosti podržati ovu karticu.

Je li moguće još uvijek ima nešto od mojih starijih grafiku karticu, Nvidia 7300 LE, koji je ometa, iako sam deinstaliran svojih vozača prije stavljanja u moje novo? Da li je potrebno pratiti moje nove drivere?

Im 'zalogaj od newbie na računalima, jer je to moj prvi zamjena video card. Šta da radim?
Old 15. studenog 2008, 11:08
Moderator / ica grupe

Moraš ući u control panel, dodati / ukloniti i deinstalirati da kroz njih, nakon što ponovno pokrenete instalaciju OVI ako XP

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 15. studenog 2008, 12:22
Novi član grupe

JA stvarno mislili da će to učiniti i ja bio toliko nadobudan. Isto se dogodilo kad pokušavate preuzeti Nvidia GeForce Izdanje 178, ekran ode crni neko vrijeme i tada luda zaslon s "The nv4_disp Vozač je zaustavljen rad normalno ..." poruka izađe.
Old 15. studenog 2008, 12:32
Moderator / ica grupe

Rightio, probajte ovo
Preuzimanje OVO, Instalirajte ga
Deinstaliraj Nvidia stvari s ponovo dodati / ukloniti, ponovo u sigurnom načinu rada pritiskom na F8 prilikom boot, Run Driver za čistiju pro, veresija "odabrali nekoliko čišćenja filtera" dodaj nvidia i nvidia wdm pokrenite da dva puta, a zatim pokušajte ponovno podizanje sustava i vozači ponovno
Nadam se da će raditi!

Old 16. studenog 2008, 18:12
Novi član grupe

Pokušao da, nije bilo posla. Također smo pokušali switiching koje utikač iz napajanja je u kartici, on još uvijek nije ista stvar.

Mi možda zaključio da je kartica neispravna. Da li to zvuk poput razuman zaključak? Mi smo karticu šalje natrag za zamjenu.
Old 16. studenog 2008, 19:37
Novi član grupe

Hold on, samo nešto figured out. Okvir kaže da to treba 400w napajanje s (12V trenutni rejting 26A), vidjeh na moj 650w napajanje i to kaže na 12V to je 19A. Je li to uzrok to? Što bih trebao snižavati na?
Old 17. studenog 2008, 00:40
Donatorska Grupa

I don't kow ako to je ono što je uzrok pogreške, ali bih jako savjetujemo vam da zamijenite PSU, idi za nešto kao gusar 400W jedinice, daje 30A na 12 V i šina je moćna dovoljno za većinu sustava.

EDIT: Ja sam samo vidio Vaš PSU konac i kao da je tri-railed svoj 'ne sasvim kao loše, nego idi za snažan single railed PSU sljedeći put.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
BT putnik 100 vozač instalacija - newdev.dll grešku Miki Networking, Modemi & VoIP 1 30 srpanj 2009 06:29
Instalacija softvera problemi sparky33 Općenito Software Chat 6 27. studeni 2007 11:47
Ugradnja probleme treba pomoć dhirajahlawat Općenito Software Chat 8 27. listopad 2007 13:36
Pomoć oko instalacije print vozač softver csfloyd Multimedija i kodeci 3 11. kolovoz 2007 12:32
Intel video driver instalaciju na Linux? iloveyouintarweb Linux OS i alternativna 2 18. ožujak 2007 19:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.