![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tijekom instalacije upravljačkog programa za moj Asus EN9600GT grafička kartica (iz oba vozača na CD i najnoviji vozač iz ASUS website), bar se učitava nakon prihvaćanja pravne sporazum zaustavlja na pola puta i moj zaslon odlazi crn. Ako sam dovoljno dugo čekati, a ponekad dolazi do poruku koja kaže: "The driver nv4_disp normalno je zaustavljen rad ..." I onda se zaslon postaje ogroman i boje su svedeni na vrlo nisku kvalitetu. Nakon ponovnog pokretanja računala, to je bio povratak na kako je bilo, i dalje bez drivera instaliranih prikazano u Device Manager, i mogu proći kroz isti problem sve više ponovno. ![]() Šta da radim? Nije napajanje becase imam Antec Neopower 650W, što je više nego dovoljno za potporu karticu i da je priključen na kartici. Moj Dell Dimension E521 računalo ima 2 nastupe RAM-a, i to bi trebalo biti u mogućnosti podržati ovu karticu. Je li moguće još uvijek ima nešto od mojih starijih grafiku karticu, Nvidia 7300 LE, koji je ometa, iako sam deinstaliran svojih vozača prije stavljanja u moje novo? Da li je potrebno pratiti moje nove drivere? Im 'zalogaj od newbie na računalima, jer je to moj prvi zamjena video card. Šta da radim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moraš ući u control panel, dodati / ukloniti i deinstalirati da kroz njih, nakon što ponovno pokrenete instalaciju OVI ako XP
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| JA stvarno mislili da će to učiniti i ja bio toliko nadobudan. Isto se dogodilo kad pokušavate preuzeti Nvidia GeForce Izdanje 178, ekran ode crni neko vrijeme i tada luda zaslon s "The nv4_disp Vozač je zaustavljen rad normalno ..." poruka izađe. |
|
| |||
| |||
| Rightio, probajte ovo Preuzimanje OVO, Instalirajte ga Deinstaliraj Nvidia stvari s ponovo dodati / ukloniti, ponovo u sigurnom načinu rada pritiskom na F8 prilikom boot, Run Driver za čistiju pro, veresija "odabrali nekoliko čišćenja filtera" dodaj nvidia i nvidia wdm pokrenite da dva puta, a zatim pokušajte ponovno podizanje sustava i vozači ponovno Nadam se da će raditi!
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Pokušao da, nije bilo posla. Također smo pokušali switiching koje utikač iz napajanja je u kartici, on još uvijek nije ista stvar. Mi možda zaključio da je kartica neispravna. Da li to zvuk poput razuman zaključak? Mi smo karticu šalje natrag za zamjenu. |
|
| |||
| |||
| Hold on, samo nešto figured out. Okvir kaže da to treba 400w napajanje s (12V trenutni rejting 26A), vidjeh na moj 650w napajanje i to kaže na 12V to je 19A. Je li to uzrok to? Što bih trebao snižavati na? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't kow ako to je ono što je uzrok pogreške, ali bih jako savjetujemo vam da zamijenite PSU, idi za nešto kao gusar 400W jedinice, daje 30A na 12 V i šina je moćna dovoljno za većinu sustava.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BT putnik 100 vozač instalacija - newdev.dll grešku | Miki | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 30 srpanj 2009 06:29 |
| Instalacija softvera problemi | sparky33 | Općenito Software Chat | 6 | 27. studeni 2007 11:47 |
| Ugradnja probleme treba pomoć | dhirajahlawat | Općenito Software Chat | 8 | 27. listopad 2007 13:36 |
| Pomoć oko instalacije print vozač softver | csfloyd | Multimedija i kodeci | 3 | 11. kolovoz 2007 12:32 |
| Intel video driver instalaciju na Linux? | iloveyouintarweb | Linux OS i alternativna | 2 | 18. ožujak 2007 19:20 |
| Thread Tools | |
| |