![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A meghajtó telepítése a saját Asus EN9600GT grafikus kártya (mind a járművezetők a CD és a legfrissebb driver az ASUS honlapján), bár a terhelés után fogadja el a jogi megállapodást, megáll félúton, és a képernyőn is fekete. Ha elég sokáig várni, néha egy üzenet, amikor azt mondja: "A nv4_disp vezető nem működik rendesen ..." És akkor nagy lesz a képernyőn, és a színek csökkentik a nagyon rossz minőségű volt. Újraindítás után a számítógép, azt vissza, milyen volt, még nem telepített illesztőprogramokat mutatja az Eszközkezelőben, és nem mennek keresztül, ugyanazt a problémát minden. ![]() Mit tegyek? Nem a tápegység becase van egy Antec Neopower 650W, ami több mint elegendő ahhoz, hogy támogassa a kártyát, és igen van csatlakoztatva a kártya. Saját Dell Dimension E521 számítógép 2 koncertek RAM, és képesnek kell lennie arra, hogy támogassa ezt a kártyát. Lehet még valamit az én idősebb grafikus kártya az Nvidia 7300 LE, ami zavaró bár én uninstalled a vezetőt, mielőtt az én újat? Ellenőrzi-e szükség új vezetők? Én egy kicsit newbie a számítógépek, mivel ez az első csere a videokártya. Mit tegyek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| El kell menni a kezelőpanelen hozzáadása / eltávolítása és uninstall keresztül úgy, hogy indítsa újra telepíteni EZEKET ha az XP
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Tényleg azt hitte, hogy azt csinálja, és annyira bizakodó. Ugyanaz történt, amikor megpróbálja letölteni a Nvidia GeForce Release 178, a képernyő fekete ment egy darabig, majd bolond képernyőn a "A nv4_disp vezető nem működik rendesen ..." üzenet jött. |
|
| |||
| |||
| Rightio, próbáld ki ezt Letöltés EZT, Telepítse Uninstall Nvidia cucc újra hozzáadása / eltávolítása, újraindítás csökkentett módban F8 gomb alatt indul, Run Driver Cleaner Pro, tick "válasszuk több tisztító szűrők" add nvidia és nvidia WDM, fuss, hogy kétszer, majd reboot, és próbálja újra a mozdonyvezetők Reménykedve, hogy fog működni!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam, hogy nem dolgozik sem. Azt is megpróbálta switiching amely dugó a tápegység volt a kártya, de még mindig nem ugyanaz. Mi arra a következtetésre jutott, hogy talán a kártya sérült. Vajon ez hangzik, mint egy ésszerű következtetés? Már elküldte a kártyát vissza csere. |
|
| |||
| |||
| Várj, csak figured valamit. A doboz azt mondja, szüksége van egy 400W tápegység egy (12V jelenlegi osztályzat a 26A), néztem én 650w tápegység, és azt mondja, a 12V meg 19A. Ez okozza ezt? Mit kell, hogy downgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem Kow ha ez mi okozza a hibát, de azt nagyon tanácsolom, hogy a tápegység, akkor valamiért, mint a Corsair 400W egység gyárt 30A a +12 V sínek és elég erős a legtöbb rendszer.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BT Voyager 100 illesztőprogram telepítése - newdev.dll hiba | Miki | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Július 30, 2009 06:29 |
| Szoftvertelepítések problémák | sparky33 | General Chat szoftver | 6 | 27. november 2007 11:47 |
| Telepítési problémák segítségre van szükségük | dhirajahlawat | General Chat szoftver | 8 | 27. október 2007 13:36 |
| Segítség a telepített nyomtatási vezérlő szoftver | csfloyd | Multimédia és kodekek | 3 | 11. augusztus 2007 12:32 |
| Intel video driver telepítés Linux? | iloveyouintarweb | Linux és OS Alternatív | 2 | 18. március 2007 19:20 |
| Téma eszközök | |
| |