![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Podczas instalacji sterownika dla mojej karty graficznej Asus EN9600GT (z obu kierowców na CD oraz najnowszy sterownik z ASUS stronie), pasek ładowania po zaakceptowaniu umowy prawnej zatrzymuje w połowie i mój ekran robi się czarny. Jeśli wystarczająco długo czekać, czasami pojawia się komunikat, że mówi: "W nv4_disp kierowcy przestała działać normalnie ..." A potem ekran staje się ogromne i kolory są zredukowane do bardzo niskiej jakości. Po ponownym uruchomieniu komputera, to powrót do, jak to było, jeszcze nie pokazano zainstalowanych sterowników w Menedżerze urządzeń i mogę przejść przez ten sam problem całego ponownie. ![]() Co mam zrobić? Nie jest zasilanie becase Mam Neopower Antec 650W, który jest więcej niż wystarczający do wsparcia karty i tak nie jest podłączony do karty. My Dell Dimension E521 komputer ma 2 gigabajtów pamięci RAM, i powinien on być w stanie obsługiwać tę kartę. Czy możliwe jest jeszcze coś z moich starszych kart graficznych, Nvidia w 7300 LE, która zakłóca chociaż odinstalowana jego kierowcy przed włożeniem w moim nowym? Czy mój monitor potrzebuje nowych kierowców? Jestem trochę o newbie w komputerach jest to moja pierwsza wymiana karty wideo. Co mam zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz przejść do panelu sterowania, Dodaj / Usuń i odinstaluj je poprzez, że po restarcie zainstalować NINIEJSZYCH jeśli XP
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I naprawdę myślał, że będzie to robić i mam nadzieję, tak było. To samo stało się podczas próby pobrania Nvidia GeForce Release 178, czarny ekran poszedł na chwilę, a następnie szalona ekran "The nv4_disp kierowcy przestała działać normalnie ..." Wiadomość wyszły. |
|
| |||
| |||
| Rightio, spróbuj tego Pobrać NINIEJSZE, Należy zainstalować go Odinstalowanie Nvidia stuff ponownie dodaj / usuń, uruchom w trybie awaryjnym, naciskając klawisz F8 podczas rozruchu Uruchom Driver Cleaner Pro, zaznaczyć "wybrać wiele czyszczenia filtrów" dodać nvidia i nvidia wdm, uruchom że dwa razy, a następnie ponownie uruchomić komputer i spróbować ponownie sterowniki Mamy nadzieję, że będzie działać!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Próbowano, że nie pracują albo. My również próbowaliśmy switiching które wtyczkę od zasilacza był w karty, to nadal nie to samo. My stwierdzić, że być może karta jest uszkodzona. Czy to brzmi jak rozsądny zawarcia? Jesteśmy wysyłanie karty powrót do zastąpienia. |
|
| |||
| |||
| Trzymaj się, po prostu coś się zorientowali. Pudełko mówi potrzebuje 400W zasilacza z (12V obecnego ratingu 26A), czekałem na moje 650w zasilanie i mówi na 12V jest 19A. Czy to budzi? Co mam do downgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie Kow jeśli to, co jest przyczyną błędu, ale będę bardzo radzimy zastąpić PSU, pójść na coś jak Corsair 400W jednostka produkuje 30A na +12 V szynach i jest potężny wystarczający dla większości systemów.
|
| Zakładki |