menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy.

Reply

Thread Tools
Old 15. novembra 2008, 09:44
Nový člen skupiny

Pri inštalácii ovládača pre svoju grafickú kartu Asus EN9600GT (z oboch vodičov na CD a najnovší ovládač z webovej stránky ASUS), nakladacie tyč po prijatí právnej dohode zastaví na polceste a moje obrazovka je čierna. Ak som čakať dosť dlho, niekedy až príde správa, ktorá hovorí:

"The nv4_disp vodič prestal pracovať normálne ..."

A potom sa stane obrovskej obrazovke a farby sú znížené na veľmi nízkej kvality. Po reštartovaní počítača sa späť k tomu, ako to bolo, ešte bez ovládačov inštalovaných zobrazené v prístroji manažér a môžem ísť na ten istý problém znova a znova.

Čo mám robiť? Nie je napájanie Becas mám Antec Neopower 650W, čo je viac než dosť na podporu kartu, a áno, je zapojiť do karty. My Dell Dimension E521 počítač má 2 koncerty RAM, a mal by byť schopný podporovať túto kartu.

Je možné, že sa stále niečo z mojej staršie grafické karty, Nvidia 7300 LE, ktorý je rušivé aj keď odinstalování jeho vodič pred uvedením do môjho nového zamestnania? Má moju potrebu sledovať nové ovládače?

Jsem trochu nováček na počítačoch, ako je to moja prvá výmena grafickej karty. Čo mám robiť?
Old 15. novembra 2008, 11:08
Moderátor skupiny

Musíte ísť do ovládacieho panela Pridať alebo odstrániť, a odinštalovať sa cez to, že po reštarte inštalovať TIETO ak XP

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 15. novembra 2008, 12:22
Nový člen skupiny

Naozaj si myslel, že by to urobiť a ja som bola tak nadějně. Niečo podobné sa stalo pri pokuse o stiahnutie Nvidia GeForce Vydanie 178, čierne obrazovky šiel na chvíľu a potom šílený displej s "The nv4_disp vodič prestal pracovať normálne ..." správa prišla.
Old 15. novembra 2008, 12:32
Moderátor skupiny

Rightio, skúste toto
Stiahnuť TOTOInštaláciu
Odinstalovat Nvidia veci znovu pridať / odobrať, reštartovať v núdzovom režime stlačením klávesu F8 počas zavádzania, Spravte Driver Cleaner Pro, začiarknite "vybrať viac čistenia filtrov" pridať nvidia a nvidia WDM, že beží dvakrát, potom reštartujte počítač a skúste to znova ovládače
Dúfajme, že bude fungovať!

Old 16.listopadu 2008, 18:12
Nový člen skupiny

Vyskúšali, že nefunguje ani. Tiež sa pokúsil switiching ktoré plug od napájania bol v karte, stále to isté.

Došli sme k záveru, že zrejme je karta vadná. Znamená to znie ako rozumný záver? Sme zaslanie karty späť na výmenu.
Old 16.listopadu 2008, 19:37
Nový člen skupiny

Vydrž, len si niečo. Políčko hovorí, že potrebuje 400w napájanie s (12V aktuálne hodnotenie 26A), podíval jsem se na mojom 650W napájanie a je napísané na 12V je 19A. Je to spôsobuje, že? Čo mám na downgrade?
Old 17.listopadu 2008, 00:40
Darcu Skupina

Nechcem Kow keď to je to, čo je príčinou chyba, ale já bych veľmi radí, aby ste nahradili PSU, ísť na niečo podobné, ako je Corsair 400W jednotku, produkuje 30A na +12 V koľajniciach a je dostatočne silný pre väčšinu systémov.

EDIT: jsem viděl váš PSU vlákno a ako je to tri-railed to nie je docela tak zlé, ale ísť za silného jednotného railed PSU nabudúce.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.