![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Током инсталације управљачког програма за мој Асус ЕН9600ГТ графичка картица (из оба возача на ЦД и задњи возач из Асус уебсите), бар се учитава након прихватања правне споразум зауставља на пола пута и мој екран одлази црн. Ако сам довољно дуго чекати, а понекад долази до поруку која каже:
"Тхе дривер нв4_дисп нормално је заустављен рад ..." И онда се екран постаје огроман и боје су сведени на врло ниску квалитет. Након поновног покретања рачунара, то је био повратак на како је било, и даље без драјвера инсталираних приказано у Девице Манагер, и могу проћи кроз исти проблем све више поново. ![]() Шта да радим? Није напајање бецасе имам Антец Неопоуер 650У, што је више него довољно за подршку картицу и да је прикључен на картици. Мој Делл Дименсион Е521 рачунар има 2 наступе РАМ-а, и то би требало бити у могућности подржати ову картицу. Да ли је могуће још увек има нешто од мојих старијих графику картицу, НВИДИА 7300 ЛЕ, који је омета, иако сам деинсталирана својих возача пре стављања у моје ново? Да ли је потребно пратити моје нове дривер? Им 'мало над неубие на рачунарима, јер је то мој први замена видео цард. Шта да радим?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Мораш ући у цонтрол панел, додате / уклоните и деинсталирам да кроз њих, након што поново покренете инсталацију Ови ако КСП
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
ЈА стварно мислили да ће то учинити и ја био толико надобудан. Исто се догодило кад покушавате преузети НВИДИА ГеФорце Едиција 178, екран оде црни неко време и тада луда екран са "Тхе нв4_дисп Возач је заустављен рад нормално ..." порука изађе.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ригхтио, пробајте ово
Скидати ОВО, Инсталирајте га Деинсталирај НВИДИА ствари са поново додате / уклоните, поново у безбедном начину рада притиском на Ф8 приликом боот, Рун Дривер за чисти про, вересија "изабрали неколико чишћења филтера" додај НВИДИА и НВИДИА УДМ покрените да два пута, а затим покушајте поново подизање система и возачи поново Надам се да ће радити!
|
|||
|
|||
|
Покушао да, није било посла. Такође смо покушали суитицхинг које утикач из напајања је у картици, он још увек није иста ствар.
Ми можда закључио да је картица оштећена. Да ли то звук сличан разуман закључак? Ми смо картицу шаље назад за замену. |
|
|
|||
|
|||
|
Холд он, само нешто фигуред оут. Оквир каже да то треба 400у напајање са (12В тренутни рејтинг 26А), видјех на мој 650у напајање и то каже на 12В то је 19А. Да ли је то узрок то? Шта бих требао снижавати на?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
И дон'т коу ако то је оно што је узрок грешке, али бих јако саветујемо вам да замените псу, иди за нешто као гусар 400У јединице, даје 30А на 12 В и шина је моћна довољно за већину система.