![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Benim Asus EN9600GT grafik kartı için sürücü yükleme CD hem sürücüleri ve ASUS web sitesinden en son sürücü () from sırasında, hukuki anlaşma kabul sonra yükleme çubuğu yarım ve durur benim ekran siyah gider. Eğer yeterince, bekle bazen bir mesaj yazan çıkageldi: "The nv4_disp sürücüsü normal çalışma durdu ..." Ve sonra da ekran ve yüksek olur renkleri çok düşük kalitesi azalmıştır. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra, tekrar oldu nasıl oldu, hala yok sürücüler aygıt yöneticisi gösteren yüklü ve aynı sorun ile tekrar üzerinden gidebilirsiniz. ![]() Ne yapmalıyım? Bu güç kaynağı becase var olmayan bir antec Neopower 650W olan fazla kart desteği için yeterli olduğunu ve evet bu kart takılı olduğunu. Benim Dell Dimension E521 bilgisayar RAM 2 indir, ve bu kartı desteği gerekir. Rağmen yeni bir koyarak önce kendi sürücüsünü kaldırdıktan mümkün hala benim eski grafik kartından şey ise, Nvidia 7300 LE, bu engel oluyor? Monitörümü mu yeni sürücüleri gerekir? Bu bir video kartı ilk yedek I bilgisayarlar bir yeni biraz yaşıyorum. Ne yapmalıyım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kontrol paneli olarak gitmek için Ekle / Kaldır ve sonra yeniden yüklemek yoluyla kaldırmak gerek BU Eğer XP
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ben gerçekten bunu düşündüm ve o umut oldu. Aynı şey oldu bir Nvidia GeForce Release 178 indirmek için çalışırken, ekran siyah bir süre sonra birlikte deli ekran gitti ve "The nv4_disp sürücüsü normal çalışma durdu ..." mesaj geldi. |
|
| |||
| |||
| Rightio, bu deneyin Indirmek BU, Yükleyin Ekleyin Kaldır Nvidia şeyler tekrar / güvenli modda yeniden açılış sırasında F8 tuşuna basarak, Çalıştır'ı Sürücü Temizleyici yanlısı, "select" birden fazla temizleme filtreleri kene kaldırmak NVIDIA ve NVIDIA WDM, bu iki kez çalıştırdığınızda, sonra yeniden başlatın ve tekrar deneyin sürücüleri eklemek Umarım bu iş olacak!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Bu da işe yaramadı denedim. Bu güç kaynağından kart vardı, hala aynı şey mi bu eklentiyi switiching de denedim. Bu belki de kart arızalı olduğu sonucuna vardı. Makul bir sonuç gibi ses var mı? Biz tekrar bir değiştirme için kart gönderiyoruz. |
|
| |||
| |||
| Hadi, sadece bir şey anladım tutun. Kutuyu 26A bir (12V mevcut degerlendirmesi bir 400w güç kaynağı ihtiyacı var) diyor, benim 650w güç kaynağı üzerinde baktım ve diyor 12V adresine 19a olduğunu. Bu neden mi? Için ne gerektiğini ben bozmak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu ne hata neden's Ben kow ama yüksek olursa, PSU değiştirmek için korsan 400W birimi gibi bir şey yapmak öneririm, bu 12 V raylar ve yeterli sistemleri için en güçlü 30a üretmektedir.