менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Допоможіть мені, будь ласка:) Asus проблемами встановлення драйверів.

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 листопада 2008, 09:44
Нові члени групи

Default Допоможіть мені, будь ласка:) Asus проблемами встановлення драйверів.

В установці драйверів для моєї Asus EN9600GT графічною картою (як з драйвера на компакт-диску і найостанніший драйвер з сайту ASUS), навантаження барі після прийняття правової угоди зупиняється на півдорозі і мій екран стає чорним. Якщо б я чекати досить довго, іноді повідомлення з'являється, коли каже:

"Nv4_disp водій зупинив працює нормально ..."

І тоді на екрані стає величезним, а кольори скорочені до дуже низької якості. Після перезавантаження комп'ютера, він повернувся, щоб, як це було, як і раніше, не встановлені драйвери показані за допомогою диспетчера пристроїв, і я можу пройти тією ж проблемою знову і знову.

Що мені робити? Це не блок живлення becase я Antec NeoPower 650W, яка є більш ніж достатнім для підтримки карт, та й він підключений до карти. Мій Dell Dimension E521 комп'ютери 2 гігабайтами оперативної пам'яті, і вона повинна бути в змозі підтримувати цю карту.

Можливо є ще дещо з моєї старшої відеокарти, Nvidia 7300 LE, що заважає, хоча я вилучив його водій перед тим, в моїй новій? Чи підтримує мій монітор потрібні нові драйвери?

Я трохи новачок в комп'ютерах, оскільки це моє перше заміною відеокарти. Що мені робити?
Old 15 листопада 2008, 11:08
Модератор групи

Вам необхідно ввійти в панель управління, додати / видалити і видалити їх з допомогою, що, після перезапуску встановіть ЦІ якщо XP

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 15 листопада 2008, 12:22
Нові члени групи

Я дійсно думав, що б це зробити, і я був настільки обнадійливим. Те ж саме відбулося при спробі завантажити Nvidia GeForce Release 178, на екрані пішли на чорний, а потім Crazy екран з "nv4_disp водій зупинив працює нормально ..." Повідомлення пішла вгору.
Old 15 листопада 2008, 12:32
Модератор групи

Rightio, спробуйте це
Завантаження ЦЕЙ, Встановіть його
Видаліть Nvidia речі знову додати / видалити, запустіть систему в безпечному режимі, натиснувши клавішу F8 під час завантаження, Run Driver Cleaner Pro, галочку "вибрати кілька фільтрів очищення" Додати NVIDIA і NVIDIA WDM, запустіть що в два рази, потім перезавантажте і спробуйте знову драйверів
Сподіваюся, що буде працювати!!

Old 16 листопада 2008, 18:12
Нові члени групи

Пробував, не вийшло. Ми також спробували switiching які вилку від джерела живлення була в картці, вона все-таки те ж саме.

Ми прийшли до висновку, що, можливо карта несправна. Чи означає це звучить як розумний висновок? Ми посилаємо карти тому для заміни.
Old 16 листопада 2008, 19:37
Нові члени групи

Тримайся, просто вирішив що-небудь. Вікна говорить йому необхідно 400 Вт блок живлення з (12В номінальний ток 26А), я подивився на мій блок живлення 650W і говорить при 12В він 19A. Це викликає його? Що потрібно, щоб знизити?
Old 17 листопада 2008, 00:40
Донор групи

Я не Kow якщо ось що викликає помилку, але я б настійно рекомендуємо вам замінити блок живлення, перейдіть на щось на зразок Corsair 400W ціле, то він виробляє 30A на 12 В і потужний достатньо для більшості систем.

EDIT: Я тільки що бачив ваш блок живлення нитку і як це Tri-залізниці це не так погано, але йти на одному обрушився потужний блок живлення в наступний раз.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.