![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
В установці драйверів для моєї Asus EN9600GT графічною картою (як з драйвера на компакт-диску і найостанніший драйвер з сайту ASUS), навантаження барі після прийняття правової угоди зупиняється на півдорозі і мій екран стає чорним. Якщо б я чекати досить довго, іноді повідомлення з'являється, коли каже:
"Nv4_disp водій зупинив працює нормально ..." І тоді на екрані стає величезним, а кольори скорочені до дуже низької якості. Після перезавантаження комп'ютера, він повернувся, щоб, як це було, як і раніше, не встановлені драйвери показані за допомогою диспетчера пристроїв, і я можу пройти тією ж проблемою знову і знову. ![]() Що мені робити? Це не блок живлення becase я Antec NeoPower 650W, яка є більш ніж достатнім для підтримки карт, та й він підключений до карти. Мій Dell Dimension E521 комп'ютери 2 гігабайтами оперативної пам'яті, і вона повинна бути в змозі підтримувати цю карту. Можливо є ще дещо з моєї старшої відеокарти, Nvidia 7300 LE, що заважає, хоча я вилучив його водій перед тим, в моїй новій? Чи підтримує мій монітор потрібні нові драйвери? Я трохи новачок в комп'ютерах, оскільки це моє перше заміною відеокарти. Що мені робити?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вам необхідно ввійти в панель управління, додати / видалити і видалити їх з допомогою, що, після перезапуску встановіть ЦІ якщо XP
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Я дійсно думав, що б це зробити, і я був настільки обнадійливим. Те ж саме відбулося при спробі завантажити Nvidia GeForce Release 178, на екрані пішли на чорний, а потім Crazy екран з "nv4_disp водій зупинив працює нормально ..." Повідомлення пішла вгору.
|
|
|
|||
|
|||
|
Rightio, спробуйте це
Завантаження ЦЕЙ, Встановіть його Видаліть Nvidia речі знову додати / видалити, запустіть систему в безпечному режимі, натиснувши клавішу F8 під час завантаження, Run Driver Cleaner Pro, галочку "вибрати кілька фільтрів очищення" Додати NVIDIA і NVIDIA WDM, запустіть що в два рази, потім перезавантажте і спробуйте знову драйверів Сподіваюся, що буде працювати!!
|
|||
|
|||
|
Пробував, не вийшло. Ми також спробували switiching які вилку від джерела живлення була в картці, вона все-таки те ж саме.
Ми прийшли до висновку, що, можливо карта несправна. Чи означає це звучить як розумний висновок? Ми посилаємо карти тому для заміни. |
|
|
|||
|
|||
|
Тримайся, просто вирішив що-небудь. Вікна говорить йому необхідно 400 Вт блок живлення з (12В номінальний ток 26А), я подивився на мій блок живлення 650W і говорить при 12В він 19A. Це викликає його? Що потрібно, щоб знизити?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я не Kow якщо ось що викликає помилку, але я б настійно рекомендуємо вам замінити блок живлення, перейдіть на щось на зразок Corsair 400W ціле, то він виробляє 30A на 12 В і потужний достатньо для більшості систем.