![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти аз имам бърз въпрос, на който се надявам някой да може да отговори за мен Бих искал да знам дали е възможно да изпратя моите следи сигнала чрез моя компютър USB хъб? Имам един от тези USB портовете, които можете да се свържете RCA води до VHS видео плеър (знаеш, че тези, които можете да закупите, така можете да поставите видео касети върху DVD) Бих искал да знам дали е възможно да се изпрати сигнал на монитора чрез USB порт, за да свържете RCA води към дома ми тв, и ако е възможно, как може да се направи Бих ценим всякакви съвети за това и отколкото, че отделихте време да прочетете това наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съмнявам се, USB не разполага с достатъчно честотна лента да изпрати сигнал върху монитора.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|