![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια Έχω μια γρήγορη ερώτηση που ελπίζω ότι κάποιος θα μπορούσε να απαντήσει για μένα Θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν να μου στείλετε μήνυμα παρακολουθεί μέσω διανομέα USB στον υπολογιστή μου; Έχω μία από αυτές τις θύρες USB που μπορείτε να συνδέσετε RCA οδηγεί σε VHS video player (ξέρετε αυτά που μπορεί κανείς να αγοράσει, έτσι ώστε να μπορεί να θέσει βιντεοκασέτες σε ένα dvd) Θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν να στείλετε το μήνυμα παρακολουθεί μέσω της θύρας USB, λοιπόν, να συνδέσετε το RCA οδηγεί στο σπίτι μου τηλεόραση, και αν είναι δυνατόν, πώς μπορεί αυτό να γίνει Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με αυτό και thanx για τον χρόνο για να διαβάσετε αυτό το εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αμφιβάλλω, USB δεν έχει αρκετό εύρος ζώνης για να στείλει ένα μήνυμα κατά την παρακολούθηση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|