![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas Aš greitai klausimas, kad aš tikiuosi, kas nors galėtų atsakyti man Norėčiau sužinoti, ar galima siųsti mano monitorius signalą iš mano kompiuterio per USB Hub? Aš turiu vieną iš šių USB, kad galite prisijungti RCA veda į VHS vaizdo grotuvas (žinote, tas, kad jūs galite nusipirkti, kad būtų galima pateikti video kasetes į DVD) Norėčiau sužinoti, ar galima siųsti signalo iš monitoriaus per USB, kad galėčiau prisijungti RCA veda prie mano namų televizija, ir, jei įmanoma, kaip tai gali būti padaryta būčiau dėkingas, bet apie tai ir thanx už patarimus, kad radote laiko perskaityti šią į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš abejoju, USB neturi pakankamai spartos siųsti monitorius signalą per.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Greita RAM klausimą? | ComputerGuy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 2 rugsėjis 2008 08:52 |
| Greita klausimą | dmdougie | General Hardware Chat | 5 | 18 gruodis 2007 07:43 |
| Greita RAM klausimas | Plusi | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 14, 2007 14:01 |
| Greita Klausimas | Nexter | General Hardware Chat | 1 | 10 spalis 2007 14:57 |
| Greitas klausimas apie darant SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 17 rugsėjis 2007 19:24 |
| Temos įrankiai | |
| |