![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar Mám rýchly dotaz Dúfam, že niekto by mohol odpovedať na mě Chcel by som vedieť, či je možné poslať mi monitor signálu prostredníctvom mojom počítači USB hub? Mám jednu z týchto USB porty, ktoré môžete pripojiť RCA vedie k vhs video prehrávač (poznáte tie, ktoré si môžete zakúpiť, takže si môžete dať videokaziet na DVD) Chcel by som vedieť, či je možné poslať signál sledovať prostredníctvom USB portu, aby som mohol pripojiť RCA vedie môj domov tv, a ak je to možné, ako môže byť vykonané Já bych ocenil nejakú radu na to a vďaka, že ste si urobili čas, aby si túto na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pochybuji, USB nemá dostatok pásma poslať sledovať signál.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rýchle RAM otázky? | ComputerGuy | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 2. September 2008 08:52 |
| Rychlý dotaz | dmdougie | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 18. december 2007 07:43 |
| Rýchle RAM otázku | Plus | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 14. novembra 2007 14:01 |
| Rýchle Otázka | Nexter | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 10. októbra 2007 14:57 |
| Rýchly dotaz o odvádzajú SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 17. September 2007 19:24 |
| Thread Tools | |
| |