![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок имам брзо питање надам се да је неко могао одговорити за мене Хтела бих да знам да ли је могуће да пошаљете своје монитор сигнал кроз мој рачунар УСБ вори? Ја сам један од тих усб портова које можете повезати РЦА доводи до ВХС видео плејера (знате оне које се могу купити, тако да можете ставити видео касете на двд) Хтела бих да знам да ли је могуће слати монитор сигнал кроз УСБ порт тако да ја могу повезати РЦА води у мојој кући тв, и ако је могуће, како то треба учинити ја би било који савет на ову него и за узимање времена да прочитате овај живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сумњам да, УСБ нема довољно пропусне за слање сигнала преко монитора.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куицк РАМ питање? | ЦомпутерГуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 2. Сеп 2008 08:52 |
| Брза питања | дмдоугие | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 децембар 2007 07:43 |
| Куицк РАМ питање | Плус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 14 новембар 2007 14:01 |
| Брза питања | Некстер | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 10 октобар 2007 14:57 |
| Брзо питање о догађај сли | дубс89 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 17. сеп 2007 19:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |