![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене є питання, який швидко я сподіваюся, хтось може говорити за мене Я хотів би знати, якщо це можливо, щоб відправити мій монітор сигналу через USB-концентратора мого комп'ютера? Я один з цих портів USB, який можна з'єднати RCA призводить до VHS-і відеоплеєр (ви знаєте, ті, які ви можете придбати так що ви можете розмістити відео касети на DVD) Я хотів би знати, якщо це можливо, щоб відправити монітор сигналу через USB-порт, щоб я міг підключити RCA веде до мого дому телевізор, і якщо це можливо, як можна зробити це Буду вдячний за будь-які поради з цього питання і Thanx, що знайшли час, щоб прочитати цю ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сумніваюся в цьому, USB не має достатньою пропускною здатністю, щоб відправити сигнал на моніторі.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидка ОЗУ питання? | ComputerGuy | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 2 вересня 2008 08:52 |
| Швидка питання | dmdougie | Генеральний обладнання чат | 5 | 18 грудня 2007 07:43 |
| Швидка ОЗУ питання | Plusi | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 14 листопада 2007 14:01 |
| Швидка питання | Nexter | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 жовтня 2007 14:57 |
| Швидка робить питання SLI | dubs89 | Графічні карти & Монітори | 1 | 17 вересня 2007 19:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |