![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
след играе игра на dota осъзнах нещо странно в моя монитор / display.there са липсата и сиви lines.how да го поправим? BTW, Im използва NVIDIA Riva tnt2 графични карти и Windows XP Home SP2
|
|
|
|||
|
|||
|
че сивата линия само може да се види в моя монитор не на други хора. Как мога да поправя това?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Съжалявам, но аз в действителност не виждам сивата линия на този екран снима, така че мисля, че трябва да бъде нещо нередно с монитора ви. сте опитвали свързването на компютъра с различни монитора така се види дали проблемът продължава? и да имаш цифров фотоапарат можете да направите снимка на монитора, за да се надяваме, че да можете да видите линия?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако проблемът не се появи в printscreen тогава вероятно ще трябва да замени монитора.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|