![]() |
|
|
|||
|
|||
|
μετά από το παιχνίδι της dota πως κάτι παράξενο μου σχετικά με την παρακολούθηση / display.there είναι η έλλειψη και γκρι lines.how κάνουν i επισκευάσουμε; BTW, im χρησιμοποιώντας NVIDIA Riva TNT2 κάρτα γραφικών και τα Windows XP Home SP2
|
|
|
|||
|
|||
|
γκρίζα γραμμή μόνο ότι μπορεί να θεωρηθεί μου δεν παρακολουθεί επί άλλων ανθρώπων. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Λυπάμαι, αλλά δεν βλέπουν καμία γκρίζα γραμμή σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να είναι κάτι λάθος με την οθόνη σας. έχετε δοκιμάσει τη σύνδεση του υπολογιστή σας σε ένα διαφορετικό παρακολουθεί τόσο δω αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται; Έχετε και μια ψηφιακή κάμερα, μπορείτε να πάρετε μια εικόνα από την οθόνη με το να ελπίζουμε να είναι σε θέση να δείτε τη γραμμή;
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εάν το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται στο printscreen τότε πιθανότατα θα πρέπει να αντικαταστήσει την οθόνη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|