![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
dupa jocul de dota mi-am dat seama despre ceva ciudat mi monitor / display.there sunt lipsa şi gri lines.how nu i repara? BTW, chat, folosind Riva tnt2 nvidia grafic carte şi Windows XP Home SP2
|
|
|
|||
|
|||
|
gri linie care poate fi văzută numai de pe monitorul meu nu pe ale altor oameni. Cum pot rezolva această problemă?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Îmi pare rău, dar eu nu văd de fapt, orice linie de culoare gri pe care ecran shot, aşa cred că trebuie să fie ceva în neregulă cu monitorul. Aţi încercat conectarea computerului la un alt monitor aşa vedea dacă problema persistă? şi i-ai luat un aparat de fotografiat digital, puteţi face o fotografie a monitoriza cu sperăm, pentru a fi în măsură să vezi linia?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dacă problema nu se arată în printscreen atunci va trebui, probabil, pentru a înlocui monitorul.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|