![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po hraní hry DotA som si uvedomila, cosi divného môj monitor / display.there sú nedostatočné a šedej lines.how môžem opraviť? Btw, im pomocou nvidia RIVA TNT2 grafická karta a Windows XP Home SP2 |
|
| |||
| |||
| šedej línie, ktoré je možné vidieť len na mojom monitore nie na iných ľudí. Ako to môžem opraviť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, ale nemám skutočne žiadne sivé čiary na obrazovke, že střílel, takže myslím, že to musí byť niečo zlého monitora. Skúšali ste pripojenie vášho počítača k inému monitora, aby zistili, či problém pretrváva? a máte digitálny fotoaparát si môžete vziať obraz na monitore sa to snáď bolo možné vidieť na internete?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak problém neukáže v printscreen potom budete pravdepodobne musieť vymeniť monitor.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 20 január 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |