![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| након играње игра дота схватио сам нешто чудно о мој монитор / дисплаы.тхере су недостатак и сива линес.хоу ћу поправити то? бту, им помоћу НВИДИА Рива тнт2 графичких картица и Уиндоус КСП Хоме СП2 |
|
| |||
| |||
| сива линија само да се могу видети на мом монитору не на тудје. Како могу поправити ово? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жао ми је, ипак ЈА донт 'видјети било који заправо сива линија на екрану који је пуцао, зато мислим да мора бити нешто неправда с твој монитором. да ли сте покушали спајања Вашег рачунара на други монитор па види да ли је проблем? и да ли сте добили дигитални фотоапарат можете да се слика са монитора, надамо се да ћете моћи видети на линији?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако се проблем не појављују у принтсцреен тада ћете вероватно требати заменити монитор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Монитор светла горе и горе рачунар чизме али монитор не приказује ништа | мида | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 9. јуна 2009 15:05 |
| Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице | Десертфисх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 12:43 |
| Монитор | фуззылады | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 20 јануар 2008 12:21 |
| ЛЦД монитор - Ваш тренутни монитор ... | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 6 октобар 2006 01:33 |
| Монитор - Заинтересовани за куповину широког екрана монитора ... | Снаке | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 26. Сеп 2006 10:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |