![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, аз не съм сигурен дали това е правилната зона да публикувате тази тема, съжалявам, ако тя не е предварително. Ние ще Както наскоро съм бил като има проблем с компютъра ми. Когато отидете да играете някоя игра като Counter-Strike ми монитор ще покаже лилаво / розови и зелени линии. Аз наскоро обновен ми видео драйвери. Моята видео карта е Radeon 9800 серии 128MB. Въпреки, че съм намерила най-новите драйвери проблемът все още продължава. Аз опитах се движат високоговорители или всякакъв вид електроника далеч от моя монитор, но все още на възникване на проблем. Аз дори се опита ми други следи за да видите дали това беше моя монитор, но го направи същото нещо, че един, както ние ще Ви. Май някой знае ли нещо за този въпрос, моля помощ. Благодарим предварително!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
прави го направим по главното меню? сте опитвали повторно инсталиране? Съмнявам се, че ще оправим така DONT опиташ още cuz I DONT искате да отпадъците Ур път:)
|
|||
|
|||
|
Разбира се не се съмнявам, че е самата игра, то пък на няколко игри. Обикновено, когато сте опитвали да играете Counter-Strike, след 5 минути в мача и свири или повече, че ще се случи. Тогава няма да си отиде, докато не рестартирате компютъра си. Когато се играе отново ще се случи отново. Оценявам го благодаря. Още отзиви са добре дошли.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Знаете ли предприемат стъпки право да деинсталирате старата шофьори първо? Или си просто поставя нови, по горната част на старите?
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Да съм малко над напиша старите шофьори. Как да деинсталирам старите? Моят компютър, след което добавете Remove Programs? Аз ще го try.Thanks.
|
|
|
|||
|
|||
|
1. Деинсталиране на ATI драйверите също намери в Добавяне / Премахване на секция. След като се отстраняват, то ще бърз ти към отскачам .... това.
2. Когато се връщат на прозорците, на нов хардуер FOUND съветника ще дойде и ще ви кажа, че го е открил нов VGA карта и ще бърз ти за шофьори. Хит CANCEL! 3. Изтегляне на Driver-чисти Професионална тук 4.Run DC избора всичко ATI 5. Сега е време, за да инсталирате нови драйвери Надявам се, че помага:)
|
|||
|
|||
|
Здравейте, имам следван тази процедура. Но все още няма надежда. Наистина DONT знам какво да правя сега. Когато Im дори не играе играта вече го прави.
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм доста някои това е прегряване проблем. Колко дълъг е бил той, тъй като отворите на вашия компютър? Бих предполагат, отваряте го и проверете колко прашни всичко. Изчисти вентилатора филтри и използват сгъстен въздух да се отървете от всички пръсти можете да намерите.
Това звучи като артефакти при мене, и от моя опит всички компютри имат различни артефакт, свързани сценарии. Обикновено, когато се overclock твърде далеч или графична карта стане прекалено горещо да получа зелена точки по цялото 3D терен. |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, аз дойдох до заключението, мой проблем се дължи на топлина. Имам отворени моя компютър и отстранява всички прахови частици. И само за да види дали той е бил отопление проблем взех фен и се поставят, сочещи, че в моя компютър към моята видео карта. Всичко сега е да се работи правилно. Благодаря.
|
|
|
|||
|
|||
|
Booyah! Аз определен проблем.
Дано всичко върви добре, добър късмет. |