menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nápověda! Můj monitor zelené a fialové / růžové linky!

Reply

Thread Nástroje
Old 12. říjen 2007, 09:53
Nový člen skupiny

Default Nápověda! Můj monitor zelené a fialové / růžové linky!

Ahoj, já nejsem jistý, je-li to v oblasti práva na příspěvek tohoto tématu, sorry, pokud není předem. Budeme tak jako tak nedávno jsem se s problémy s mým počítačem. Když jdu hrát jakákoli hra jako Counter-Strike mého monitoru bude zobrazovat fialové / růžové a zelené linky. I nedávno modernizované moje video ovladače. Moje grafická karta je RADEON 9800 série 128megabajt I když jsem nejnovější ovladače problém stále přetrvává. Jsem se pokusil pohybující reproduktory nebo jakékoli elektroniky pryč z mého monitoru, ale stále je potížím. Mám dokonce pokoušel mé ostatní sledovat a zjistit, jestli to byl můj monitoru, ale udělal to samé jako to, že jednou budeme. Květen někdo víte něco o této věci, prosím pomozte. Thanks in advance!
Old 12. říjen 2007, 11:35
Dárce Skupina

to je to na hlavní menu? Snažili jste se znovu-instalaci? Pochybuji, že by se to spraví tak dont zkusit ještě cuz i dont want to odpad ur time:)

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 12. říjen 2007, 12:33
Nový člen skupiny

Určitě ne, pochybuji, že se jedná o hru samotnou, ale o to více her. Obvykle, když jsem se snažil hrát Counter-Strike po 5 minut ve hře a hraní nebo k němu dojde. Pak to nebude odejít, dokud jsem restartovat počítač. Když jsem to hrát znovu dojde znovu. Oceňuji, že díky. Další náměty jsou vítány.
Old 12. říjen 2007, 14:05
Moderátor skupiny

Měli byste mít právo kroky odinstalovat staré ovladače první? nebo jste jen umístit nové na vrcholu staré?

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 12. říjen 2007, 14:46
Nový člen skupiny

Kdepak jsem jen něco málo přes napsat starých ovladačů. Jak mám odinstalovat staré? Můj počítač, pak přidat odebrat programy? Dám mu try.Thanks.
Old 12. říjen 2007, 16:20
Moderátor skupiny

1. Odinstalujte ovladače ATI také nalezeny v Přidat / Odebrat sekci. Jakmile odstranit, budete dotázáni na reboot .... tak učinit.

2. Při návratu do oken, na nový hardware ZJIŠTĚNO průvodce přijít a říct, že si našel novou VGA kartu a zobrazí výzvu pro řidiče. Hit CANCEL!

3. Stáhnout Driver Cleaner Professional tady

4.Run DC výběrem vše ATI

5. Teď je čas na instalaci vašeho nového ovladače

Hope that helps:)

Old 12. říjen 2007, 17:55
Nový člen skupiny

Ahoj, jsem na tomto procesu. Ale stále není naděje. I dont opravdu vědí, co mají dělat. Když im ani hrát hry, teď je to.
Old 12. říjen 2007, 19:48
Dárce Skupina

Já jsem naprosto jist, to je problém přehřátí. Jak je to dlouho, protože jste otevřít počítač? I'd doporučujeme otevřít a zkontrolovat, jak je všechno zaprášený. Vybrakovat ventilátoru filtry a použití stlačeného vzduchu se zbavit všech prachu můžete najít.

Vypadá to, že artefakty se mnou, a z mé zkušenosti všechny počítače mají různé artefakt související scénáře.

Obecně, když jsem přetaktování příliš daleko, nebo grafická karta dostane příliš horká mám zelené tečky celého 3D terénu.
Old 12. říjen 2007, 20:47
Nový člen skupiny

Ahoj, já jsem přišel k závěru, můj problém je v důsledku tepla. Jsem otevřel počítač a odstraní všechny prachové částice. A právě s cílem zjistit, zda to byl problém topení jsem fanoušek a umístí ji směřovaly do mého počítače, na mé grafické karty. Všechno se zdá být nyní funguje správně. Děkujeme vám.
Old 13 října 2007, 05:09
Dárce Skupina

Booyah! I pevná problém.

Doufám, že všechno půjde dobře, hodně štěstí.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Malá zelená zprohýbané linie a Windows nejsou nakládky polakstanek Operační systémy Windows 6 12. října 2008 10:11
HELP .. Lines na monitoru a protřepání Břitva Graphics Cards & Monitory 4 20. října 2007 10:11
Problém se mi monitor! Dva řádky na to! Sendron Graphics Cards & Monitory 1 18. října 2007 12:17
Pohybující se barevné, staticy čar na monitoru ... Charlie malířem Graphics Cards & Monitory 3 12. říjen 2007 12:39
Zelené a fialové linie probert Graphics Cards & Monitory 2 12. říjen 2007 12:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.