![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nejsem jistý, je-li to v oblasti práva na příspěvek tohoto tématu, sorry, pokud není předem. Budeme tak jako tak nedávno jsem se s problémy s mým počítačem. Když jdu hrát jakákoli hra jako Counter-Strike mého monitoru bude zobrazovat fialové / růžové a zelené linky. I nedávno modernizované moje video ovladače. Moje grafická karta je RADEON 9800 série 128megabajt I když jsem nejnovější ovladače problém stále přetrvává. Jsem se pokusil pohybující reproduktory nebo jakékoli elektroniky pryč z mého monitoru, ale stále je potížím. Mám dokonce pokoušel mé ostatní sledovat a zjistit, jestli to byl můj monitoru, ale udělal to samé jako to, že jednou budeme. Květen někdo víte něco o této věci, prosím pomozte. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je to na hlavní menu? Snažili jste se znovu-instalaci? Pochybuji, že by se to spraví tak dont zkusit ještě cuz i dont want to odpad ur time:)
| |||
| |||
| Určitě ne, pochybuji, že se jedná o hru samotnou, ale o to více her. Obvykle, když jsem se snažil hrát Counter-Strike po 5 minut ve hře a hraní nebo k němu dojde. Pak to nebude odejít, dokud jsem restartovat počítač. Když jsem to hrát znovu dojde znovu. Oceňuji, že díky. Další náměty jsou vítány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste mít právo kroky odinstalovat staré ovladače první? nebo jste jen umístit nové na vrcholu staré?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Kdepak jsem jen něco málo přes napsat starých ovladačů. Jak mám odinstalovat staré? Můj počítač, pak přidat odebrat programy? Dám mu try.Thanks. |
|
| |||
| |||
| 1. Odinstalujte ovladače ATI také nalezeny v Přidat / Odebrat sekci. Jakmile odstranit, budete dotázáni na reboot .... tak učinit. 2. Při návratu do oken, na nový hardware ZJIŠTĚNO průvodce přijít a říct, že si našel novou VGA kartu a zobrazí výzvu pro řidiče. Hit CANCEL! 3. Stáhnout Driver Cleaner Professional tady 4.Run DC výběrem vše ATI 5. Teď je čas na instalaci vašeho nového ovladače Hope that helps:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem na tomto procesu. Ale stále není naděje. I dont opravdu vědí, co mají dělat. Když im ani hrát hry, teď je to. |
|
| |||
| |||
| Já jsem naprosto jist, to je problém přehřátí. Jak je to dlouho, protože jste otevřít počítač? I'd doporučujeme otevřít a zkontrolovat, jak je všechno zaprášený. Vybrakovat ventilátoru filtry a použití stlačeného vzduchu se zbavit všech prachu můžete najít. Vypadá to, že artefakty se mnou, a z mé zkušenosti všechny počítače mají různé artefakt související scénáře. Obecně, když jsem přetaktování příliš daleko, nebo grafická karta dostane příliš horká mám zelené tečky celého 3D terénu. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem přišel k závěru, můj problém je v důsledku tepla. Jsem otevřel počítač a odstraní všechny prachové částice. A právě s cílem zjistit, zda to byl problém topení jsem fanoušek a umístí ji směřovaly do mého počítače, na mé grafické karty. Všechno se zdá být nyní funguje správně. Děkujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Booyah! I pevná problém. Doufám, že všechno půjde dobře, hodně štěstí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Malá zelená zprohýbané linie a Windows nejsou nakládky | polakstanek | Operační systémy Windows | 6 | 12. října 2008 10:11 |
| HELP .. Lines na monitoru a protřepání | Břitva | Graphics Cards & Monitory | 4 | 20. října 2007 10:11 |
| Problém se mi monitor! Dva řádky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. října 2007 12:17 |
| Pohybující se barevné, staticy čar na monitoru ... | Charlie malířem | Graphics Cards & Monitory | 3 | 12. říjen 2007 12:39 |
| Zelené a fialové linie | probert | Graphics Cards & Monitory | 2 | 12. říjen 2007 12:37 |
| Thread Nástroje | |
| |