μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Βοήθεια! Η παρακολούθηση έχει πράσινο και μωβ / ροζ γραμμών!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 09:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια! Η παρακολούθηση έχει πράσινο και μωβ / ροζ γραμμών!

Γεια σας, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστή αυτή η περιοχή να δημοσιεύσετε αυτό το θέμα, συγνώμη αν δεν είναι εκ των προτέρων. Θα anyways πρόσφατα ήμουν έχοντας ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Όταν πηγαίνω να παίξετε ένα παιχνίδι όπως τα Counter-Strike οθόνη μου θα δείξει μωβ / ροζ και πράσινο γραμμές. Έχω πρόσφατα αναβαθμιστεί μου βίντεο οδηγούς. Η κάρτα οθόνης είναι μια σειρά 128MB RADEON 9800. Ακόμη και αν έχω πάρει πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης το πρόβλημα παραμένει. Εγώ προσπάθησα διακινούνται ομιλητές ή κάθε είδους ηλεκτρονικά μακριά από τη δική μου, αλλά εξακολουθεί να παρακολουθεί το ζήτημα. Έχω δοκιμάσει ακόμα και τις άλλες μου παρακολουθεί για να δείτε αν έχει παρακολουθήσει, αλλά μου έκανε το ίδιο πράγμα με αυτό που θα σας μία. Μάιος οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα αυτό παρακαλούμε να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 11:35
Ομάδα Δωρητών

Μήπως αυτό το κάνουμε για το κύριο μενού; έχετε δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση; Αμφιβάλλω ότι θα το φτιάξω ώστε να το δοκιμάσετε ακόμα dont cuz i dont θέλουν να αποβλήτων ur χρόνο:)

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 12:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Σίγουρα δεν αμφιβάλλω ότι είναι το ίδιο το παιχνίδι, το κάνει σε πολλούς αγώνες. Συνήθως, όταν έχω δοκιμάσει να παίξει Counter-Strike μετά από 5 λεπτά στο παιχνίδι της και παίζει ή περισσότερο θα συμβεί. Τότε δεν θα εξαφανιστούν μέχρι να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή μου. Όταν θα παίξει πάλι αυτό θα συμβεί ξανά. Εκτιμώ ότι χάρη. Περισσότερες πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτη.
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 14:05
Συντονιστής Ομάδας

Μήπως λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για την απεγκατάσταση των παλαιών οδηγών πρώτα; ή έκανε μόλις τεθούν τα νέα πάνω από τα παλιά;

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 14:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Όχι απλά να γράψετε πάνω από τα παλιά προγράμματα οδήγησης. Πώς μπορώ να απεγκαταστήσετε τα παλιά; Ο υπολογιστής μου, στη συνέχεια προσθέστε αφαίρεση προγράμματα; Θα του δώσετε ένα try.Thanks.
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 16:20
Συντονιστής Ομάδας

1. Απεγκαταστήστε την ATI οδηγοί επίσης και από το Προσθήκη / Αφαίρεση τμήματος. Μετά την απομάκρυνσή της, θα σας ζητήσει να κάνετε επανεκκίνηση .... κάνουν.

2. Όταν επιστρέφουν στην παράθυρα, το νέο υλικό FOUND οδηγός θα βρει και θα σας πει ότι έχει βρεθεί μια νέα VGA κάρτα και θα σας ζητήσει για τους οδηγούς. CANCEL Hit!

3. Κατεβάστε το Driver Cleaner Professional εδώ

4.Run DC επιλέγοντας πάντα ATI

5. Τώρα ήρθε η ώρα για να εγκαταστήσετε το νέο σας οδηγούς

Ελπίδα που βοηθά:)

Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 17:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, έχω ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία. Αλλά ακόμα δεν ελπίζω. Ι dont πραγματικά ξέρουν τι να κάνουν τώρα. Im Όταν δεν παίζει ένα παιχνίδι ακόμα και τώρα το κάνει.
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 19:48
Ομάδα Δωρητών

Είμαι απολύτως βέβαιος αυτό είναι ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης. Πόσο καιρό έχει γίνει από τότε που ανοίγουν τον υπολογιστή σας; Είχα προτείνουμε να το ανοίξετε και να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο τα πάντα είναι σκονισμένο. Καθαριότητα τις ανεμιστήρα φίλτρα χρήση πεπιεσμένου αέρα και να απαλλαγεί από την σκόνη μπορείτε να βρείτε.

Ακούγεται σαν αντικείμενα για μένα, και από την εμπειρία μου έχουν όλοι οι υπολογιστές που συνδέονται με διαφορετικά σενάρια κοσμήματος.

Γενικά, όταν overclock πολύ ή την κάρτα γραφικών γίνεται πολύ ζεστό έχω πράσινα στίγματα σε όλο το έδαφος 3D.
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 20:47
Νέο Μέλος Ομάδα

γεια, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα το πρόβλημά μου είναι, λόγω της θερμότητας. Έχω ανοίξει τον υπολογιστή μου και να απομακρύνονται όλα τα σωματίδια σκόνης. Και μόνο και μόνο για να δείτε αν αυτό ήταν ένα πρόβλημα θέρμανσης Πήρα ανεμιστήρα και το τοποθέτησε σε υπολογιστή μου δείχνοντας μου προς την κάρτα βίντεο. Όλα τώρα φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Σε ευχαριστώ.
Old 13 Οκτ. 2007, 05:09
Ομάδα Δωρητών

Booyah! Θα καθοριστεί ένα πρόβλημα.

Ελπίζω όλα πάνε καλά, καλή τύχη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μικρές πράσινες κυματιστές γραμμές και τα Windows δεν φόρτωσης polakstanek Λειτουργικά συστήματα Windows 6 12 Οκτ 2008 10:11
HELP .. Γραμμές για την παρακολούθηση και την ανακίνηση Ξυράφι Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 20 Οκτ 2007 10:11
Πρόβλημα με την οθόνη μου! Δύο γραμμές για το! Sendron Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 18 Οκτ 2007 12:17
Προχωρώντας χρωματιστό, staticy γραμμές για την παρακολούθηση ... Charlie ζωγράφος Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 12 Οκτ 2007 12:39
Πράσινο και μωβ γραμμές probert Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 12 Οκτ 2007 12:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.