manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Pomoć! Moj monitor ima ljubičasta i zelena / ružičasta linija!

Reply

Thread Tools
Old 12. listopad 2007, 09:53
Novi član grupe

Default Pomoć! Moj monitor ima ljubičasta i zelena / ružičasta linija!

Halo, Im 'ne siguran ako ovaj je pravi prostor za postavljanje ovu temu, ispričavam se ako nije unaprijed. Mi ćemo anyways Nedavno sam bio vlasništvo problem sa mojim računalo. Kad sam ići u bilo koji igraju igru, kao što su Counter-sstrajk mi na monitoru pokazat će ljubičasta / ružičaste i zelene linije. Ja sam nedavno nadogradili moj video vozača. Moj je video kartica Radeon 9800 serija 128mb. Iako sam stečen najnovije drivere problem i dalje pojavljuje. Pokušao sam premještanja zvučnika ili bilo kakve elektronike udaljen od mog monitora, ali još uvijek se pojavi kakav problem. Ja sam čak i pokušao moje druge monitor vidjeti ako to je bio moj monitor ali to nije ista stvar kao da je jedan ćemo. Svibanj itko zna išta o tom materije molim pomoć. Thanks in advance!
Old 12. listopad 2007, 11:35
Donatorska Grupa

to učiniti na glavnom izborniku? da li ste pokušali ponovno instalirate? Sumnjam da će to popraviti tako dont probati još cuz ja dont ištanje to otpada ur time:)

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 12. listopad 2007, 12:33
Novi član grupe

Naravno da ne, ja sumnjam da je i sama igra, čini to na više igara. Obično, kada sam pokušao da igra Counter-Strike nakon 5 minuta u igri i igranje ili više to će se dogoditi. Onda to neće otići dok nisam ponovno pokretanje moj računalo. Kada sam ga opet igrati će se sve više ponovno. Cijenim to hvala. Više povratnih informacija je dobrodošla.
Old 12. listopad 2007, 14:05
Moderator / ica grupe

Jeste li poduzeti korake za pravo deinstalirati stare drivere prvi? ili si samo stavi nove na vrhu starog one?

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 12. listopad 2007, 14:46
Novi član grupe

Nope sam pisati preko starih drivera. Kako mogu deinstalirati stare one? Moj računalo, a zatim dodati maknuti programe? Ja ću ga dati try.Thanks.
Old 12. listopad 2007, 16:20
Moderator / ica grupe

1. Deinstalirati ATI drivere također naći u Dodaj / ukloni odjeljak. Ujaka, onda će od vas zatražiti da ponovno pokrenete .... učiniti.

2. Pri povratku na Windows, novi hardver NAĐENO čarobnjaka doći će i reći će vam da je pronašao novi VGA kartice, te će od vas zatražiti za vozače. Hit CANCEL!

3. Download Driver za čistiju Professional ovdje

4.Run DC odabirom sve ATI

5. Doslo je vrijeme da biste instalirali nove drivere

Nadam se da pomaže:)

Old 12. listopad 2007, 17:55
Novi član grupe

Bok, ja sam pratila ovaj postupak. Ali ipak nema nade. JA stvarno dont znati što učiniti sada. Kada im ni ne igraju igru sada je to.
Old 12. listopad 2007, 19:48
Donatorska Grupa

Ja sam sasvim određene, ovo je problem pregrijavanja. Koliko dugo je bio od vas otvori svoje računalo? Htjela predlažemo da otvorite ga i provjeriti kako je sve loše. Čisto iz ventilatora filteri komprimiranog zraka i koristiti da biste dobili osloboditi od svi prahu možete naći.

To zvuči kao artefakata na mene, i iz mog iskustva sva računala imaju različite scenarije vezane smetnja.

Općenito, kada sam overclock predaleko ili grafičke kartice dobiva prevruć dobivam zelene točkice diljem 3D teren.
Old 12. listopad 2007, 20:47
Novi član grupe

hi, ja sam došao do zaključka moj problem s obzirom na toplinu. Sam otvorio moj računalo i uklanja sve čestice prašine. I samo da li je to bio problem grijanja sam navijač i stavio ga na moj računalo pokazivalo prema moj video card. Sve što sada izgleda kao da se radi pravilno. Hvala.
Old 13. listopad 2007, 05:09
Donatorska Grupa

Booyah! Ja fiksne problem.

Nadam se sve ide dobro, sretno.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Mala zelena valovita linija i Windows ne učitavaju polakstanek Windows Operating Systems 6 12. listopad 2008 10:11
POMOĆ .. Crte na monitoru i mahanje Britva Graphics Cards & Monitors 4 20. listopad 2007 10:11
Problem s monitorom moj! Dvije linije na njemu! Sendron Graphics Cards & Monitors 1 18. listopad 2007 12:17
Premještanje u boji, staticy linije na monitoru ... Charlie slikar Graphics Cards & Monitors 3 12. listopad 2007 12:39
Zelena i ljubičasta linija probert Graphics Cards & Monitors 2 12. listopad 2007 12:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.