kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Segítség! Saját monitor zöld és lila / rózsaszín vonalak!

Reply

Téma eszközök
Old Október 12 2007, 09:53
Új tag Csoport

Default Segítség! Saját monitor zöld és lila / rózsaszín vonalak!

Hello, nem vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő terület után ez a téma, bocs, ha nem előre. Majd Egyébként nemrég vettem egy probléma a számítógépet. Mikor megyünk játszani a játékot, mint például a Counter-Strike monitorom megmutatja lila / rózsaszín és zöld vonalak. Én nemrég felújított my video drivers. A videó kártya egy Radeon 9800 sorozat 128MB. Bár én volna legfrissebb driver a probléma továbbra is fennáll. Megpróbáltam mozgó hangszórók vagy bármilyen elektronikai távol monitorom, de még a probléma. Én már próbáltam én is más monitort, hogy lássa, ez volt a monitor, de nem ugyanaz a dolog, hogy az egyiket majd. Május akárki tud valamit ez ügyben az kérem, segítsen. Thanks in advance!
Old Október 12 2007, 11:35
Donor Group

does it do it on a főmenü? Ön próbálta újra telepítése? Kétlem, hogy meg ne próbálja meg úgy, hogy még cuz i dont szeretne hulladék ur idő:)

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Október 12 2007, 12:33
Új tag Csoport

Természetesen nem kétlem, hogy maga a játék, akkor ez nem több játékot. Általában, amikor próbáltam játszani Counter-Strike 5 perc után a játék és a lejátszás vagy több fog történni. Akkor nem megy el, amíg nem tudom újraindítani a számítógépet. Amikor újra játszani fog történni újra. Hálás vagyok, köszönöm. Több visszajelzést is welcome.
Old Október 12 2007, 14:05
Moderátor Csoport

Mit tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a jobb eltávolítani a régi vezetők először? vagy nem csak, hogy az újak felül a régiek?

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Október 12 2007, 14:46
Új tag Csoport

Nem, csak írjuk át a régi vezetők. Hogyan tudom eltávolítani a régi? A számítógép, majd hozzáadjuk a Programok telepítése és törlése? Adok egy try.Thanks.
Old Október 12 2007, 16:20
Moderátor Csoport

1. Távolítsa el az ATI illesztőprogramok is találtak a hozzáadása / eltávolítása részben. Miután eltávolították, hogy kérni fogja, hogy indítsa újra .... erre.

2. Ha visszatér a Windows, az Új hardver varázsló lesz, és megmondja, hogy talált egy új VGA-kártyát, és kérni fogja a járművezetők. Hit CANCEL!

3. Letöltés Driver Cleaner Professional itt

4.Run DC kiválasztásakor minden ATI

5. Itt az ideje, hogy telepíti az új vezetők

Hope that helps:)

Old Október 12 2007, 17:55
Új tag Csoport

Szia, én is követték ezt az eljárást. De még mindig nincs remény. I really dont know what to do now. Ha a PM nem is játszani a játékot most azt csinálja.
Old Október 12 2007, 19:48
Donor Group

Én vagyok egészen bizonyos ez a túlmelegedés problémát. Mennyi ideig is volt, mert megnyitják a számítógépet? Én ajánlom, nyisd ki, és ellenőrizzük, hogy hogyan poros mindent. Tisztítsa meg a ventilátor szűrők használata és a sűrített levegő, hogy megszűnjenek az összes port található.

Úgy hangzik, mintha artifacts hozzám, és a tapasztalatom számítógépek különböző műalkotás kapcsolatos forgatókönyvet.

Általában, ha overclock túl messze, vagy a grafikus kártya túl meleg jutok zöld pöttyök az egész 3D terep.
Old Október 12 2007, 20:47
Új tag Csoport

Szia, én arra a következtetésre jutott, az én problémám oka az, hogy a hőt. Én nyitotta meg a számítógépet és az összes eltávolított por részecskéket. És csak azért, hogy lássa, ez a fűtési probléma vettem egy ventilátort, és helyezték el a számítógépet mutatott be az én videó kártya. Minden, jelenleg úgy tűnik, hogy működik. Köszönöm.
Old Október 13 2007, 05:09
Donor Group

Booyah! Én állandó probléma.

Remélem minden jól megy, sok szerencsét.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás polakstanek A Windows operációs rendszerek 6 12. október 2008 10:11
SEGÍTSÉG .. Tételek figyelemmel kísérése és remegés Razor Grafikus kártyák és monitorok 4 20. október 2007 10:11
Probléma a monitorom! Két vonal van! Sendron Grafikus kártyák és monitorok 1 18. október 2007 12:17
Mozgó színű, staticy vonalak monitor ... Charlie festő Grafikus kártyák és monitorok 3 12. október 2007 12:39
Zöld és lila vonal Probert Grafikus kártyák és monitorok 2 12. október 2007 12:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.