![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, nem vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő terület után ez a téma, bocs, ha nem előre. Majd Egyébként nemrég vettem egy probléma a számítógépet. Mikor megyünk játszani a játékot, mint például a Counter-Strike monitorom megmutatja lila / rózsaszín és zöld vonalak. Én nemrég felújított my video drivers. A videó kártya egy Radeon 9800 sorozat 128MB. Bár én volna legfrissebb driver a probléma továbbra is fennáll. Megpróbáltam mozgó hangszórók vagy bármilyen elektronikai távol monitorom, de még a probléma. Én már próbáltam én is más monitort, hogy lássa, ez volt a monitor, de nem ugyanaz a dolog, hogy az egyiket majd. Május akárki tud valamit ez ügyben az kérem, segítsen. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| does it do it on a főmenü? Ön próbálta újra telepítése? Kétlem, hogy meg ne próbálja meg úgy, hogy még cuz i dont szeretne hulladék ur idő:)
| |||
| |||
| Természetesen nem kétlem, hogy maga a játék, akkor ez nem több játékot. Általában, amikor próbáltam játszani Counter-Strike 5 perc után a játék és a lejátszás vagy több fog történni. Akkor nem megy el, amíg nem tudom újraindítani a számítógépet. Amikor újra játszani fog történni újra. Hálás vagyok, köszönöm. Több visszajelzést is welcome. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a jobb eltávolítani a régi vezetők először? vagy nem csak, hogy az újak felül a régiek?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Nem, csak írjuk át a régi vezetők. Hogyan tudom eltávolítani a régi? A számítógép, majd hozzáadjuk a Programok telepítése és törlése? Adok egy try.Thanks. |
|
| |||
| |||
| 1. Távolítsa el az ATI illesztőprogramok is találtak a hozzáadása / eltávolítása részben. Miután eltávolították, hogy kérni fogja, hogy indítsa újra .... erre. 2. Ha visszatér a Windows, az Új hardver varázsló lesz, és megmondja, hogy talált egy új VGA-kártyát, és kérni fogja a járművezetők. Hit CANCEL! 3. Letöltés Driver Cleaner Professional itt 4.Run DC kiválasztásakor minden ATI 5. Itt az ideje, hogy telepíti az új vezetők Hope that helps:)
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Szia, én is követték ezt az eljárást. De még mindig nincs remény. I really dont know what to do now. Ha a PM nem is játszani a játékot most azt csinálja. |
|
| |||
| |||
| Én vagyok egészen bizonyos ez a túlmelegedés problémát. Mennyi ideig is volt, mert megnyitják a számítógépet? Én ajánlom, nyisd ki, és ellenőrizzük, hogy hogyan poros mindent. Tisztítsa meg a ventilátor szűrők használata és a sűrített levegő, hogy megszűnjenek az összes port található. Úgy hangzik, mintha artifacts hozzám, és a tapasztalatom számítógépek különböző műalkotás kapcsolatos forgatókönyvet. Általában, ha overclock túl messze, vagy a grafikus kártya túl meleg jutok zöld pöttyök az egész 3D terep. |
|
| |||
| |||
| Szia, én arra a következtetésre jutott, az én problémám oka az, hogy a hőt. Én nyitotta meg a számítógépet és az összes eltávolított por részecskéket. És csak azért, hogy lássa, ez a fűtési probléma vettem egy ventilátort, és helyezték el a számítógépet mutatott be az én videó kártya. Minden, jelenleg úgy tűnik, hogy működik. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Booyah! Én állandó probléma. Remélem minden jól megy, sok szerencsét. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás | polakstanek | A Windows operációs rendszerek | 6 | 12. október 2008 10:11 |
| SEGÍTSÉG .. Tételek figyelemmel kísérése és remegés | Razor | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 20. október 2007 10:11 |
| Probléma a monitorom! Két vonal van! | Sendron | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 18. október 2007 12:17 |
| Mozgó színű, staticy vonalak monitor ... | Charlie festő | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 12. október 2007 12:39 |
| Zöld és lila vonal | Probert | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 12. október 2007 12:37 |
| Téma eszközök | |
| |