![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני לא בטוח אם זה הוא הזכות לפרסם סביבות נושא זה, מצטער אם היא לא מראש. אנו בכל מקרה אני כבר מזמן שיש בעיה עם המחשב שלי. כאשר אני הולך לשחק כל המשחק כמו Counter-השביתה לי את המסך תופיע בסגול / ורוד וירוק שורות. יש לי לאחרונה שדרוג הוידאו שלי הנהגים. כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800 Series 128MB. למרות זאת יש לי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר gotten הבעיה עדיין נמשכת. ניסיתי להזיז רמקולים או כל סוג של אלקטרוניקה במרחק לי את המסך אך הבעיה עדיין מתרחשת. יש לי גם ניסו שלי לפקח אחר כדי לראות אם היה לי את המסך אך הוא עשה את אותו הדבר כי אחד כפי נציג. מאי מישהו יודע משהו לגבי העניין הזה בבקשה עזרה. תודה מראש! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לעשות זאת על התפריט הראשי? האם ניסית להתקין מחדש? אני בספק שזה יהיה לתקן את זה כדי לנסות את זה עדיין dont דודן dont אני רוצה לבזבז זמן ur:)
| |||
| |||
| בהחלט לא, אני בספק הוא המשחק עצמו, הוא עושה את זה על מספר רב של משחקים. בדרך כלל, כאשר ניסיתי לשחק Counter-Strike לאחר 5 דקות של המשחק, או יותר, ועל משחק זה יקרה. אם כך, לא אלך עד שאני מפעיל מחדש את המחשב. כאשר אני משחק שוב זה לא יקרה שוב בכל הגוף. אני מעריך את זה תודה. עוד הוא מברכים משוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה לוקח את הזכות להסיר את הצעדים הישנים נהגים הראשון? או האם פשוט לשים את חדשים על גבי הישנה אלה?
|
| |||
| |||
| אני פשוט לא לכתוב מעל הישן הנהגים. כיצד אוכל להסיר את אלו הישנים? המחשב שלי, ולאחר מכן להוסיף הסרה של תוכניות? אני אתן לו try.Thanks. |
|
| |||
| |||
| 1. הסר את מנהלי ההתקן של ATI גם למצוא ב 'הוספה / הסרה של חלק. לאחר שהוסר, היא תנחה אותך לעשות זאת .... אתחול מחדש. 2. כאשר חוזרים ל-Windows, על חומרה חדשה מציאה אשף יבוא קם אגיד לך את זה כי יש למצוא חדשה VGA וכרטיס תנחה אותך עבור הנהגים. פגע בטל! 3. הורד את מנהל ההתקן מנקה מקצועי כאן בחירת הכל 4.Run DC ATI 5. עכשיו זה הזמן להתקין את מנהלי ההתקן החדש מקווה שזה עוזר:)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי בעקבות הליך זה. אבל עדיין אין תקווה. אני באמת dont יודע מה לעשות עכשיו. IM גם כאשר לא שיחק משחק עכשיו היא עושה את זה. |
|
| |||
| |||
| אני די בטוח מדובר overheating בעיה. כמה זמן יש לך אותו מאז היה לפתוח את המחשב? הייתי מציע לך לפתוח את זה ולבדוק כיצד הכל מאובק. יש לנקות את מסנני מעריץ ולהשתמש אוויר דחוס כדי לסלק את כל האבק שאתה יכול למצוא. זה נשמע לי כמו artifacts, ומתוך הניסיון שלי בכל מחשב יש תרחישים שונים הקשורים artifact. בדרך כלל כאשר אני overclock רחוק או את כרטיס המסך מקבל מדי חם אני מקבל ירוק dots בכל רחבי 3D השטח. |
|
| |||
| |||
| היי, אני חייב להגיע למסקנה הבעיה שלי היא עקב בחום. יש לי פתחו את המחשב שלי והוסרו כל חלקיקי האבק. בנוסף, רק כדי לראות אם זה היה החימום בעיה לקחתי מעריץ אותו ואת מוצב המצביע לתוך המחשב שלי לכיוון שלי כרטיס הווידאו. הכל כעת נראה עובד כראוי. תודה. |
|
| |||
| |||
| Booyah! אני קבועה בעיה. התקווה הכל הולך טוב, מזל טוב. |