mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Padėti! Mano monitorius yra žalia ir violetine / rausva linijos!

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 12, 2007, 09:53
Naujas Narys

Default Padėti! Mano monitorius yra žalia ir violetine / rausva linijos!

Hello, I'm not sure, jei tai yra teisė srityje rašyti šią temą, atsiprašau, jei jis nėra iš anksto. Mes anyways neseniai buvau, turintys problemų su savo kompiuteriu. Kai aš einu į bet kokį žaidimą žaisti, pavyzdžiui, Counter-strike Mano monitorius rodo violetinės / rožinės ir žalios eilutės. Aš neseniai atnaujino savo vaizdo tvarkykles. Mano vaizdo plokštė Radeon 9800 series 128mb. Nors aš įsigijo naujausias tvarkykles, problema vis dar išlieka. Mėginau judančių garsiakalbiai arba bet elektronika natūra atokiau nuo savo ekranu, bet vis dar problema. Aš netgi bandė mano kiti stebi, ar jis buvo mano monitorius bet jis pats dalykas, kad vienas kaip mes. Gali kas nors žino ką nors dėl šio klausimo Please help. Thanks in advance!
Old Spalis 12, 2007, 11:35
Donorų grupės

tai daryti ant pagrindinio meniu? Jūs bandė iš naujo įdiegti? Aš abejoju, kad būtų sutvarkyti taip Dont try it yet Cuz I dont wanna atliekų ur time:)

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Spalis 12, 2007, 12:33
Naujas Narys

Žinoma, ne, aš abejoju, tai žaidimas pats savaime, jis jį daugeliu žaidimų. Paprastai, kai bandžiau žaisti Counter-Strike po 5 minučių į žaidimą ir žaisti ar daugiau tai įvyks. Tada jis neišnyks, kol aš iš naujo savo kompiuterį. Kai groju kartą tai įvyks iš naujo. I appreciate it Thanks. Daugiau atsiliepimų.
Old Spalis 12, 2007, 14:05
Moderatorius Grupė

Ar imtis teisingų priemonių pašalinti senas vairuotojai pirmiausia? arba jūs tiesiog įdėti naujas ant senųjų?

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Spalis 12, 2007, 14:46
Naujas Narys

Nope aš tiesiog parašyti per senas tvarkykles. Kaip ištrinti senus? Mano kompiuteris, tada Pridėti arba šalinti programas? I'll give it try.Thanks.
Old Spalis 12, 2007, 16:20
Moderatorius Grupė

1. Pašalinti ATI tvarkyklės taip pat rasti Pridėti / Pašalinti skyrių. Išėmus, jis pasiūlys jums paleisti .... tai daryti.

2. Kai grįžti į langus, New Hardware Wizard NERASTA bus sugalvoti ir pasakys, kad rado naują VGA kortelę ir informuos Jus vairuotojams. Rezultatas CANCEL!

3. Download Driver Cleaner Professional čia

4.Run DC pasirinkdami viskas ATI

5. Dabar atėjo laikas įrengti naują vairuotojų

Hope that helps:)

Old Spalis 12, 2007, 17:55
Naujas Narys

Sveiki, turiu po šios procedūros. Bet dar nėra vilties. I really dont know what to do now. Kada jiems net žaisti žaidimą dabar jis.
Old Spalis 12, 2007, 19:48
Donorų grupės

Esu gana kai tai perkaitimo problema. Kaip seniai tai buvo, nes galite atidaryti jūsų kompiuteryje? Norėčiau pasiūlyti jums ją atidaryti ir patikrinti, kaip dulkių viskas. Apvogti ventiliatoriaus filtrus ir naudoti suspausto oro atsikratyti visų dulkių galite rasti.

Tai skamba kaip eksponatai į mane, ir iš savo patirties visi kompiuteriai turi skirtingus artifact susijusius scenarijus.

Paprastai, kai aš overclock per toli ar vaizdo plokštės pasireiškia per karšta man žali dots visame 3D vietovės.
Old Spalis 12, 2007, 20:47
Naujas Narys

Sveiki, aš atėjau prie išvados, mano problema yra dėl to karščio. Aš atvėrė savo kompiuterį ir pašalinti visas dulkių dalelių. Ir tik pažiūrėkite, ar jis buvo šildymo problemos aš paėmė ventiliatorių ir įdėti jį nukreipta į mano kompiuterį į mano vaizdo plokštė. Dabar viskas atrodo veikia gerai. Ačiū.
Old Spalis 13, 2007, 05:09
Donorų grupės

Booyah! Aš fiksuoto problema.

Hope viskas gerai, sėkmės.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažas žalias banguotas linijas ir Windows not loading polakstanek Windows "operacinės sistemos 6 12 spalis 2008 10:11
PAGALBA .. Lines stebėti ir drebulys Razor Graphics Cards & Monitoriai 4 20 spalis 2007 10:11
Problemos su mano monitoriaus! Dvi eilutes apie tai! Sendron Graphics Cards & Monitoriai 1 18 spalis 2007 12:17
Moving spalvos, staticy linijų monitorius ... Charlie dailininkas Graphics Cards & Monitoriai 3 12 spalis 2007 12:39
Žalios ir raudonos eilutės probert Graphics Cards & Monitoriai 2 12 spalis 2007 12:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.