![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es neesmu pārliecināts, vai šī ir tiesības zonā ievietot šo tēmu, sorry, ja tas nav iepriekš. Mēs anyways nesen esmu bijis, kam problēmas ar manu datoru. Kad es eju spēlēt jebkurā spēlē, piemēram, Counter-Strike manu monitoru rādīs violeta / rozā un zaļās līnijas. Es nesen ir modernizētas manu video draiverus. Mana videokarte ir RADEON 9.800 sērija 128mb. Kaut gan esmu gotten jaunāko draiveri problēma joprojām pastāv. Es esmu mēģinājis pārvietojas skaļruņi vai jebkāda veida elektronikas prom no monitora, bet tomēr rodas problēma. Esmu pat mēģinājis citi mani uzrauga, lai redzētu, vai tā bija manu monitoru, bet tas nebija pats to, ka viens kā mēs. Var kāds zināt kaut ko par šo tēmu, lūdzu palīdzēt. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas dara to galvenajā izvēlnē? Vai esat mēģinājuši atkārtoti uzstādot? Es šaubos, būtu jānosaka tā, lai dont mēģināt to vēl cuz i dont gribu atkritumu ur laiks:)
| |||
| |||
| Protams, nav, es šaubos, tā ir pati spēle, tas ir uz vairākām spēlēm. Parasti, kad es esmu mēģinājis spēlēt Counter-Strike pēc 5 minūtēm in spēli un spēlē vai vairāk tā notiks. Tad tas nebūs iet prom, kamēr es restartēt datoru. Kad es spēlēt atkal tas notiks visas atkal. I appreciate it thanks. Vairāk atsauksmes ir apsveicami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tu veikt pareizos pasākumus atinstalēt veco draiveri vispirms? vai jūs vienkārši ielieciet jaunu virsū vecajiem?
|
| |||
| |||
| Nē es tikai nedaudz vairāk rakstīt veco draiveri. Kā es varu atinstalēt vecos? Mans dators, pēc tam pievieno noņemt programmas? I'll give it try.Thanks. |
|
| |||
| |||
| 1. Atinstalēt ATI draiveri arī atrast Add / Remove sadaļā. Pēc noņemšanas, tas liks jums atsāknēšana .... darīt. 2. Atceļā uz logiem, jaunu aparatūru FOUND vednis izstrādāt un pateiks, ka tā ir atradusi jaunu VGA karti un liks jums autovadītājiem. Hit ATCELT! 3. Download Driver Cleaner Professional šeit 4.Run DC izvēloties viss ATI 5. Tagad ir pienācis laiks, lai uzstādītu jauno draiveri Hope that helps:)
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, esmu ievērojusi minēto procedūru. Bet joprojām nav cerību. I really dont zināt, ko darīt tagad. Kad im pat spēlējot spēli tagad tas tiek darīts. |
|
| |||
| |||
| Es esmu diezgan dažiem tas ir pārkaršanas problēma. Cik ilgi tā nav, jo jūs atvērtu jūsu datorā? Es gribētu ieteikt jums atvērt un pārbaudīt, kā putekļaina, viss ir. Clean out ventilatoru filtri un saspiestā gaisa atbrīvoties no visiem putekļiem var atrast. Tas izklausās artifacts man, un no savas pieredzes visiem datoriem ir dažādi artifact related scenārijiem. Parasti, kad es OVERCLOCK pārāk tālu, vai grafikas karte kļūst pārāk karsti man zaļie punktiņi pa visu 3D terrain. |
|
| |||
| |||
| hi, esmu nonākusi pie secinājuma mana problēma ir saistīta ar siltumu. Man ir atvērušas manu datoru un noņemt visas putekļu daļiņas. Un tikai lai redzētu, vai tā bija apkures problēmas Paņēmu ventilatoru un laisti to norādot manā datorā uz manu video karti. Viss tagad, šķiet, darbojas pareizi. Paldies. |
|
| |||
| |||
| Booyah! Es noteiktu problēmu. Ceru, ka viss iet labi, lai jums veicas. |