![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam, nie jestem pewien, czy jest to obszar, który ma prawo po tym temacie, przepraszam, jeśli nie jest z góry. Będziemy anyways niedawno byłem mające problem z mojego komputera. Kiedy idę do zagrać w dowolne gry takie jak Counter-strike mój monitor wyświetla purpurowy / różowe i zielone linie. Mam niedawno zmodernizowane moje sterowniki wideo. Moja karta graficzna to Radeon 9800 series 128mb. Nawet jeśli mam zgarnięte najnowszych sterowników problem nadal pozostaje. I starałem się głośniki lub jakiejkolwiek elektroniki z dala od mojego monitora, ale nadal problem występuje. Mam nawet próbował inne moje monitorowania w celu sprawdzenia, czy to mój monitor, ale to nie to samo w tym jeden my. Maj ktoś wie coś w tej sprawie prosimy o pomoc. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to zrobić w menu głównym? Pan próbował ponownej instalacji? I doubt it to fix it so dont spróbować jeszcze cuz i dont wanna odpadów ur czasu:)
| |||
| |||
| Oczywiście nie wątpię, to sama gra, to robi w wielu grach. Zwykle, gdy już chciał grać Counter-Strike po 5 minut w grze i odtwarzanie lub więcej będzie stało. Następnie Nie odejdę, aż restart mojego komputera. Kiedy ponownie grać będzie stało całego ponownie. Doceniam to dzięki. Więcej uwagi są mile widziane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy podejmiemy właściwe kroki, aby odinstalować starych sterowników pierwszy? czy po prostu umieścić nowe na górze starych?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Nie mogę po prostu pisać w starych sterowników. Jak odinstalować starych? Mój komputer, a następnie dodaj usuń programy? I'll give it a try.Thanks. |
|
| |||
| |||
| 1. Odinstaluj sterowniki ATI również w Dodaj / Usuń punkt. Po wyjęciu będzie monit o ponowne uruchomienie komputera .... zrobić. 2. Po powrocie do okna, nowy sprzęt ZNALEZIONE kreatora wejdzie i powie, że znalazł nowe karty VGA i poprosi o sterowniki. Hit CANCEL! 3. Pobierz Driver Cleaner Professional tu 4.Run DC wybierając wszystko ATI 5. Teraz nadszedł czas, aby zainstalować nowe sterowniki Nadzieję, że pomoże:)
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cześć, mam po tej procedurze. Ale nadal nie nadziei. I really dont know what to zrobić już teraz. Kiedy im nawet grać w gry teraz to robi. |
|
| |||
| |||
| Jestem całkiem pewne jest to problem przegrzania. Jak długo nie było od czasu otwarcia komputerze? I'd zalecamy ją otworzyć i sprawdzić jak wszystko jest zakurzone. Czystość obecnie wentylatora filtry i wykorzystania sprężonego powietrza, aby pozbyć się wszystkich pyłów możesz znaleźć. Wygląda artefaktów do mnie, z mojego doświadczenia i wszystkie komputery mają różne scenariusze związane artefakt. Generalnie, kiedy zbyt daleko lub overclockingu karty graficznej dostaje zbyt gorąco mogę otrzymać zielone kropki całego terenu 3D. |
|
| |||
| |||
| Hi, I doszli do wniosku, mój problem jest ze względu na ciepło. Mam otwarte mojego komputera i usuwa wszystkie cząstki pyłu. A właśnie, aby sprawdzić, czy był to problem ogrzewania Wziąłem wentylatora i umieścić go wskazując na mój komputer do mojej karty graficznej. Wszystko wydaje się działać poprawnie. Dziękuję. |
|
| |||
| |||
| Booyah! Poprawiłem problem. Nadzieja wszystko pójdzie dobrze, good luck. |