menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pomoc! Môj monitor zelené a fialové / ružové linky!

Reply

Thread Tools
Old 12. október 2007, 09:53
Nový člen skupiny

Default Pomoc! Môj monitor zelené a fialové / ružové linky!

Ahoj, já nejsem jistý, ak je to v oblasti práva na príspevok tejto témy, sorry, ak nie je vopred. Budeme tak ako tak nedávno som sa s problémami s mojím počítačom. Keď idem hrať akákoľvek hra ako Counter-Strike môjho monitora bude zobrazovať fialové / ružovej a zelenej linky. I nedávno rekonštruované moje video ovládače. Moja grafická karta je RADEON 9800 séria 128megabajt I keď som najnovšie ovládače problém stále pretrváva. Som sa pokúsil pohybujú reproduktory alebo akejkoľvek elektroniky preč z môjho monitora, ale stále je ťažkostiam. Mám dokonca pokúšal mojej ostatné sledovať a zistiť, či to bol môj monitora, ale urobil to isté ako to, že raz budeme. Máj niekto viete niečo o tejto veci, prosím pomôžte. Thanks in advance!
Old 12. október 2007, 11:35
Darcu Skupina

to je to na hlavné menu? Snažili ste sa znovu-inštalácii? Pochybujem, že by sa to spraví tak dont skúsiť ešte cuz i dont want to odpad ur time:)

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 12. október 2007, 12:33
Nový člen skupiny

Určite nie, pochybujem, že sa jedná o hru samotnú, ale o to viac hier. Zvyčajne, keď som sa snažil hrať Counter-Strike po 5 minút v hre a hranie alebo k nemu dôjde. Potom to nebude odísť, kým som reštartovať počítač. Keď som to hrať znova dôjde znova. Oceňuji, že vďaka. Ďalšie námety sú vítané.
Old 12. október 2007, 14:05
Moderátor skupiny

Mali by ste mať právo kroky odinštalovať staré ovládače prvý? alebo ste len umiestniť nové na vrchole staré?

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 12. október 2007, 14:46
Nový člen skupiny

Kdepak som len niečo málo cez napísať starých ovládačov. Ako mám odinštalovať staré? Môj počítač, potom pridať odstrániť programy? Dám mu try.Thanks.
Old 12. október 2007, 16:20
Moderátor skupiny

1. Odinštalujte ovládače ATI tiež nájdené v Pridať / Odstrániť sekcii. Akonáhle odstrániť, budete musieť zadať reboot .... tak urobiť.

2. Pri návrate do okien, na nový hardvér ZISTILO sprievodca prísť a povedať, že si našiel novú VGA kartu a zobrazí výzvu pre vodiča. Hit CANCEL!

3. Stiahnuť Driver Cleaner Professional tady

4.Run DC výberom všetko ATI

5. Teraz je čas na inštaláciu vášho nového ovládača

Hope that helps:)

Old 12. október 2007, 17:55
Nový člen skupiny

Ahoj, som na tomto procese. Ale stále nie je nádej. I dont naozaj vedia, čo majú robiť. Keď im ani hrať hry, teraz je to.
Old 12. október 2007, 19:48
Darcu Skupina

Já jsem naprosto jist, to je problém prehriatia. Ako je to dlho, pretože ste otvoriť počítač? I'd odporúčame otvoriť a skontrolovať, ako je všetko zaprášený. Vybrakovat ventilátora filtre a používanie stlačeného vzduchu sa zbaviť všetkých prachu môžete nájsť.

Vyzerá to, že artefakty so mnou, a z mojej skúsenosti všetky počítače majú rôzne artefakt súvisiace scenáre.

Všeobecne, keď som přetaktování príliš ďaleko, alebo grafická karta dostane príliš horúce mám zelené bodky celého 3D teréne.
Old 12. október 2007, 20:47
Nový člen skupiny

Ahoj, ja som prišiel k záveru, môj problém je v dôsledku tepla. Som otvoril počítač a odstráni všetky prachové častice. A práve s cieľom zistiť, či to bol problém kúrenie som fanúšik a umiestni ju smerovali do môjho počítača, na mojej grafickej karty. Všetko sa zdá byť teraz funguje správne. Ďakujeme vám.
Old 13 októbra 2007, 05:09
Darcu Skupina

Booyah! I pevná problém.

Dúfam, že všetko pôjde dobre, veľa šťastia.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Malá zelená zvlnený línie a Windows nie nakládky polakstanek Operačné systémy Windows 6 12. októbra 2008 10:11
HELP .. Lines na monitore a pretrepaní Britva Graphics Cards & Monitory 4 20. októbra 2007 10:11
Problém sa mi monitor! Dva riadky na to! Sendron Graphics Cards & Monitory 1 18. októbra 2007 12:17
Pohybujú farebné, static čiar na monitore ... Charlie maliarom Graphics Cards & Monitory 3 12. október 2007 12:39
Zelené a fialové čiary probert Graphics Cards & Monitory 2 12. október 2007 12:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.