![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nejsem jistý, ak je to v oblasti práva na príspevok tejto témy, sorry, ak nie je vopred. Budeme tak ako tak nedávno som sa s problémami s mojím počítačom. Keď idem hrať akákoľvek hra ako Counter-Strike môjho monitora bude zobrazovať fialové / ružovej a zelenej linky. I nedávno rekonštruované moje video ovládače. Moja grafická karta je RADEON 9800 séria 128megabajt I keď som najnovšie ovládače problém stále pretrváva. Som sa pokúsil pohybujú reproduktory alebo akejkoľvek elektroniky preč z môjho monitora, ale stále je ťažkostiam. Mám dokonca pokúšal mojej ostatné sledovať a zistiť, či to bol môj monitora, ale urobil to isté ako to, že raz budeme. Máj niekto viete niečo o tejto veci, prosím pomôžte. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je to na hlavné menu? Snažili ste sa znovu-inštalácii? Pochybujem, že by sa to spraví tak dont skúsiť ešte cuz i dont want to odpad ur time:)
| |||
| |||
| Určite nie, pochybujem, že sa jedná o hru samotnú, ale o to viac hier. Zvyčajne, keď som sa snažil hrať Counter-Strike po 5 minút v hre a hranie alebo k nemu dôjde. Potom to nebude odísť, kým som reštartovať počítač. Keď som to hrať znova dôjde znova. Oceňuji, že vďaka. Ďalšie námety sú vítané. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mali by ste mať právo kroky odinštalovať staré ovládače prvý? alebo ste len umiestniť nové na vrchole staré?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Kdepak som len niečo málo cez napísať starých ovládačov. Ako mám odinštalovať staré? Môj počítač, potom pridať odstrániť programy? Dám mu try.Thanks. |
|
| |||
| |||
| 1. Odinštalujte ovládače ATI tiež nájdené v Pridať / Odstrániť sekcii. Akonáhle odstrániť, budete musieť zadať reboot .... tak urobiť. 2. Pri návrate do okien, na nový hardvér ZISTILO sprievodca prísť a povedať, že si našiel novú VGA kartu a zobrazí výzvu pre vodiča. Hit CANCEL! 3. Stiahnuť Driver Cleaner Professional tady 4.Run DC výberom všetko ATI 5. Teraz je čas na inštaláciu vášho nového ovládača Hope that helps:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som na tomto procese. Ale stále nie je nádej. I dont naozaj vedia, čo majú robiť. Keď im ani hrať hry, teraz je to. |
|
| |||
| |||
| Já jsem naprosto jist, to je problém prehriatia. Ako je to dlho, pretože ste otvoriť počítač? I'd odporúčame otvoriť a skontrolovať, ako je všetko zaprášený. Vybrakovat ventilátora filtre a používanie stlačeného vzduchu sa zbaviť všetkých prachu môžete nájsť. Vyzerá to, že artefakty so mnou, a z mojej skúsenosti všetky počítače majú rôzne artefakt súvisiace scenáre. Všeobecne, keď som přetaktování príliš ďaleko, alebo grafická karta dostane príliš horúce mám zelené bodky celého 3D teréne. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, ja som prišiel k záveru, môj problém je v dôsledku tepla. Som otvoril počítač a odstráni všetky prachové častice. A práve s cieľom zistiť, či to bol problém kúrenie som fanúšik a umiestni ju smerovali do môjho počítača, na mojej grafickej karty. Všetko sa zdá byť teraz funguje správne. Ďakujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Booyah! I pevná problém. Dúfam, že všetko pôjde dobre, veľa šťastia. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Malá zelená zvlnený línie a Windows nie nakládky | polakstanek | Operačné systémy Windows | 6 | 12. októbra 2008 10:11 |
| HELP .. Lines na monitore a pretrepaní | Britva | Graphics Cards & Monitory | 4 | 20. októbra 2007 10:11 |
| Problém sa mi monitor! Dva riadky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:17 |
| Pohybujú farebné, static čiar na monitore ... | Charlie maliarom | Graphics Cards & Monitory | 3 | 12. október 2007 12:39 |
| Zelené a fialové čiary | probert | Graphics Cards & Monitory | 2 | 12. október 2007 12:37 |
| Thread Tools | |
| |