![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хало, Им 'не сигуран да данашји је прави простор за постављање ову тему, извињавамо се ако није унапред. Ми ћемо аныуаыс Недавно сам био власништво проблем са мојим рачунар. Кад сам ићи у било који играју игру, као што су Цоунтер-сстрајк ми на монитору показаће љубичаста / Ружица и зелене линије. Ја сам недавно прешли мој видео возача. Мој је видео картица Радеон 9800 серија 128МБ. Иако сам стечен најновије дривер проблем и даље појављује. Покушао сам премештања звучника или било какве електронике удаљен од мог монитора, али још увек до?. Ја сам чак и покушао моје друге монитор видети ако то је био мој монитор али то није иста ствар као да је један ћемо. Мај ико зна било што о том материје молим помоћ. Тханкс ин адванце! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| то учинити на главном менију? да ли сте покушали да поново инсталирате? Сумњам да ће то поправити тако донт пробати још цуз ја донт оскудица то отпада ур тиме:)
| |||
| |||
| Наравно да не, ја сумњам да је и сама игра, чини то на више игара. Обично, када сам покушао да игра Цоунтер-Стрике након 5 минута у игри и играње или више то ће се десити. Онда то неће отићи док нисам поново покретање мој рачунар. Када сам га опет играти ће се све више поново. Ценим то хвала. Више повратних информација је добродошла. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли предузети кораке за право деинсталирам старе дривер први? или си само стави нове на врху старог оне?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Нопе сам писати преко старих драјвера. Како да деинсталирам старе оне? Мој рачунар, а затим додати премештање програме? Ја ћу га дати тры.Тханкс. |
|
| |||
| |||
| 1. Деинсталирам АТИ дривер такође наћи у Додај / уклони одељак. Март, онда ће од вас тражити да поново покренете .... учинити. 2. При повратку на Уиндоус, нови хардвер Нађено чаробњак ће доћи и рећи ће вам да је пронашао нови ВГА картице, те ће од вас тражити за возаче. Хит Цанцел! 3. Доунлоад Дривер за чисти Профессионал овде 4.Рун ДЦ одабиром све АТИ 5. Досло је време да бисте инсталирали нове дривер Надам се да помаже:)
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам пратила овај поступак. Али ипак нема наде. ЈА стварно донт кноткле шта учинити сада. Када им ни не играју игру сада је то. |
|
| |||
| |||
| Ја сам сасвим одређене, ово је проблем прегрејавања. Колико дуго је био од вас отвори свој рачунар? Хтјела предлажемо да отворите га и проверити како је све лоше. Чисто из вентилатора филтери компримираног ваздуха и користити да бисте добили ослободити од сви праху можете наћи. То звучи као артефаката на мене, и из мог искуства сва рачунара имају различите сценарије везане сметња. Уопштено, када сам оверцлоцк предалеко или графичке картице добија преврућ добијам зелене тачкице широм 3Д терен. |
|
| |||
| |||
| хи, ја сам дошао до закључка мој проблем с обзиром на топлоту. Сам отворио мој рачунар и уклања све честице прашине. И само да ли је то био проблем грејања сам навијач и ставио га на мој рачунар показивало према мој видео цард. Све што сада изгледа као да се ради правилно. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Бооыах! Ја фиксне проблем. Надам се све иде добро, сретно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мала зелена валовита линија и Уиндоус не итавају | полакстанек | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 12 октобар 2008 10:11 |
| ПОМОЋ .. Линије на монитору и махање | Бритва | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 20 октобар 2007 10:11 |
| Проблем са монитором мој! Две линије на њему! | Сендрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 18 октобар 2007 12:17 |
| Премјештање у боји, статицы линије на монитору ... | Цхарлие сликар | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 12 октобар 2007 12:39 |
| Зелена и љубичаста линија | проберт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 12 октобар 2007 12:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |