az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Yardım! Monitörümü yeşil ve mor / pembe hat!

Reply

Konu Araçları
Old 12 Ekim 2007, 09:53
Yeni Üye Grubu

Default Yardım! Monitörümü yeşil ve mor / pembe hat!

Eğer bu konu göndermek için doğru bölge, üzgün olduğunu, eğer önceden değil Merhaba, ben emin değilim. Biz zaten son benim bilgisayar ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız edilmiş olur. Ben Counter gibi oyun oynamak için go-mor gösterir Monitörümü grev / pembe ve yeşil hat. Son Video sürücüleri yükselttiyseniz. Video kartı Radeon 9800 serisi 128MB olduğunu. Halde sorun devam ederse son sürücüleri kazanılmış var. Ben hoparlör veya kimden monitor elektronik her türlü uzak ama yine de sorun hareket denedi oluşur. Ben bile Monitörümü ama bu bir gibi olacak aynı şey görmek benim diğer monitör çalıştılar. Kimse bir şey yardım Bu konuda lütfen bilmek. Thanks in advance!
Old 12 Ekim 2007, 11:35
Bağış Grubu

o ana menüsünde yapar? yeniden denedim-yükleme var mı? i bu kadar dont henüz kuzen I dont denemek tamir edeceğini şüphe UR Timne atık istiyorum:)

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 12 Ekim 2007, 12:33
Yeni Üye Grubu

Kesinlikle hayır, ben oyunun kendisi şüphe, bir çok oyun hakkında öyle. Genellikle ben Counter-Strike oynamak için oyun ve oyun veya olacağını daha fazla 5 dakika sonra denedim. Kadar benim bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra gitmek değildir. Ben tekrar tekrar her yerinde olur oynar. Ben de teşekkür ederiz. Daha fazla yorum açığız.
Old 12 Ekim 2007, 14:05
Moderatör Grubu

Sen eski sürücüleri ilk kaldırmak için doğru adımlar mı? ya da sadece eski üzerine yenilerini koymak mi?

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 12 Ekim 2007, 14:46
Yeni Üye Grubu

Hayır ben sadece üzerinde eski sürücüleri yazın. Nasıl eski kaldırabilirim? Benim bilgisayar, sonra programları kaldırmak eklemek? Ben bir try.Thanks veririm.
Old 12 Ekim 2007, 16:20
Moderatör Grubu

1. Kaldır ATI sürücüleri de Ekle / Kaldır bölümünde bulunabilir. Sonra kaldırılması, bu size yeniden başlatmanız .... Bunu yapmak ister.

2. Windows dönüyor, Yeni Donanım BULUNAMADI sihirbazı ve gelecek size bu yeni bir VGA kartı buldu ve sürücüleri isteyecektir. Hit İPTAL!

3. Yükleme Sürücü Temizleyici Profesyonel burada

4.Run DC seçerek her ATI

5. Şimdi yeni sürücüleri yüklemek için zamanı

Umarım bu yardımcı olur:)

Old 12 Ekim 2007, 17:55
Yeni Üye Grubu

Merhaba, bu prosedür izlemiştir. Ama yine de umut ediyorum. Gerçekten şu anda yapmak bilmiyorduysanız. Ne zaman bile bir oyun şimdi öyle oynamaya im değil.
Old 12 Ekim 2007, 19:48
Bağış Grubu

Ben çok fazla bir sorun olduğunu belli yaşıyorum. Nasıl bu yana bilgisayarınızı açmak kadar oldu? Ben bu kadar açık ve tozlu herşeyi kontrol öneririm olduğunu. Temizlik dışarı fan filtreleri ve sıkıştırılmış hava kullanmak için alıyorsunuz bulabilirsiniz tüm toz kurtulun.

Bu eşya gibi bana, sesler ve tüm bilgisayarlarda farklı artifakı senaryolar ilgili var benim deneyimlerinden.

Genellikle ben çok veya grafik kartı alır da ben 3D arazi tüm yeşil nokta kızmak overclock.
Old 12 Ekim 2007, 20:47
Yeni Üye Grubu

merhaba, benim sorun ısı nedeniyle bir sonuç için geldik. Ben Bilgisayarımı açtım ve toz parçacıkları kaldırıldı. Eğer bir yelpaze aldı ve bu benim bilgisayar üzerinde benim ekran kartı doğru yönlendirilmiş yerleştirilen bir ısınma sorunu olduğunu ve sadece görmek için. Herşey düzgün çalışıyor gibi görünüyor şimdi. Teşekkürler.
Old 13 Ekim 2007, 05:09
Bağış Grubu

Booyah! Ben bir sorun düzeltildi.

Umarım her şey iyi, iyi şanslar gider.
Reply

Register

Bookmarks