менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Допомога! Мій монітор має зелений і пурпуровий / рожева лінія!

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 жовтня 2007, 09:53
Нові члени групи

Default Допомога! Мій монітор має зелений і пурпуровий / рожева лінія!

Здравствуйте, я не впевнений, що це право в області посаду цю тему, вибачте, якщо воно не заздалегідь. У будь-якому випадку ми будемо Нещодавно я був виникла проблема з моїм комп'ютером. Коли я йду грати в будь-які ігри такі як Counter-Strike мій монітор покаже Purple / рожевими і зеленими лініями. Я недавно модернізував свій відео-драйверів. Моя відеокарта RADEON 9800 серія 128MB. Хоча я отримав останню версію драйверів, проблема все ще зберігається. Я спробував рухомі колонки або будь-яку електроніку від мого монітора, але все ще виникають проблеми. Я навіть намагався зробити інший контроль, щоб побачити, якщо це був мій монітор, але він зробив те ж саме, що одне як ми. Травень будь-якого знаю нічого з цього питання прохання допомогти. Спасибо заранее!
Old 12 жовтня 2007, 11:35
Донор групи

вона робить це в головному меню? Ви спробували повторно установкою? Я сумніваюся, було б виправити, щоб Dont спробувати ще Cuz я не хочете витрачати час Ура:)

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 12 жовтня 2007, 12:33
Нові члени групи

Звичайно, ні, я сумніваюся, вона є самої гри, то робить це з кількох ігор. Зазвичай, коли я намагався грати в Counter-Strike після 5 хвилин у гру і грати більш чи це відбудеться. То він не піде, поки я не перезавантажити комп'ютер. Коли я граю знову буде відбуватися знову і знову. Я ціную це спасибі. Подробнее зворотного зв'язку можна тільки вітати.
Old 12 жовтня 2007, 14:05
Модератор групи

Чи приймали ви правильні кроки, щоб видалити старі драйвера в першу чергу? Або просто поставити нові поверх старих?

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 12 жовтня 2007, 14:46
Нові члени групи

Nope Я просто написати більш старі драйвера. Як видалити стару? Мій комп'ютер, потім додати видалити програми? Я вам дам try.Thanks.
Old 12 жовтня 2007, 16:20
Модератор групи

1. Видалення драйверів ATI також знайти в "Додати / Видалити розділ. Після видалення, вона попросить перезавантажити .... це зробити.

2. При поверненні на вікнах, нова апаратна майстер прийде і скаже вам, що він знайшов нову карту VGA і запропонує встановити драйвери. Натисніть Скасування!

3. Завантажити Driver Cleaner Professional тут

4.Run DC Вибір все ATI

5. Тепер настав час для установки нових драйверів

Надії, що допомагає:)

Old 12 жовтня 2007, 17:55
Нові члени групи

Привіт, у мене після цієї процедури. Але все-таки немає надії. Я дійсно не знаю, що робити зараз. Коли їм навіть не грали в гру зараз він це робить.
Old 12 жовтня 2007, 19:48
Донор групи

Я впевнений, це перегрів. Як давно це було так ви відкриєте ваш комп'ютер? Я пропоную Вам відкрити його і перевірити, як пилові все. Очистіть вентилятор фільтрів і використання стисненого повітря, щоб позбутися від усього пилу можна знайти.

Це звучить як артефакти, щоб мене і від мого досвіду всі комп'ютери мають різні артефакти пов'язані сценаріями.

Звичайно, коли я розганяти занадто далеко або відеокарта перегрівається я отримую зелених точок по всьому 3D місцевості.
Old 12 жовтня 2007, 20:47
Нові члени групи

Привіт, я прийшов до висновку, моя проблема через спеку. Я відкрив мій комп'ютер і видалити всі частинки пилу. А просто щоб подивитися, якби це була проблема нагріву я взяв вентилятор і поставив його вказуючи на мій комп'ютер до моєї відеокарти. Все, тепер, схоже, працюють нормально. Спасибо.
Old 13 жовтня 2007, 05:09
Донор групи

Booyah! Я Виправлена проблема.

Сподіваюся, що все йде добре, удачі.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.