![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравствуйте, я не впевнений, що це право в області посаду цю тему, вибачте, якщо воно не заздалегідь. У будь-якому випадку ми будемо Нещодавно я був виникла проблема з моїм комп'ютером. Коли я йду грати в будь-які ігри такі як Counter-Strike мій монітор покаже Purple / рожевими і зеленими лініями. Я недавно модернізував свій відео-драйверів. Моя відеокарта RADEON 9800 серія 128MB. Хоча я отримав останню версію драйверів, проблема все ще зберігається. Я спробував рухомі колонки або будь-яку електроніку від мого монітора, але все ще виникають проблеми. Я навіть намагався зробити інший контроль, щоб побачити, якщо це був мій монітор, але він зробив те ж саме, що одне як ми. Травень будь-якого знаю нічого з цього питання прохання допомогти. Спасибо заранее!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
вона робить це в головному меню? Ви спробували повторно установкою? Я сумніваюся, було б виправити, щоб Dont спробувати ще Cuz я не хочете витрачати час Ура:)
|
|||
|
|||
|
Звичайно, ні, я сумніваюся, вона є самої гри, то робить це з кількох ігор. Зазвичай, коли я намагався грати в Counter-Strike після 5 хвилин у гру і грати більш чи це відбудеться. То він не піде, поки я не перезавантажити комп'ютер. Коли я граю знову буде відбуватися знову і знову. Я ціную це спасибі. Подробнее зворотного зв'язку можна тільки вітати.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чи приймали ви правильні кроки, щоб видалити старі драйвера в першу чергу? Або просто поставити нові поверх старих?
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nope Я просто написати більш старі драйвера. Як видалити стару? Мій комп'ютер, потім додати видалити програми? Я вам дам try.Thanks.
|
|
|
|||
|
|||
|
1. Видалення драйверів ATI також знайти в "Додати / Видалити розділ. Після видалення, вона попросить перезавантажити .... це зробити.
2. При поверненні на вікнах, нова апаратна майстер прийде і скаже вам, що він знайшов нову карту VGA і запропонує встановити драйвери. Натисніть Скасування! 3. Завантажити Driver Cleaner Professional тут 4.Run DC Вибір все ATI 5. Тепер настав час для установки нових драйверів Надії, що допомагає:)
|
|||
|
|||
|
Привіт, у мене після цієї процедури. Але все-таки немає надії. Я дійсно не знаю, що робити зараз. Коли їм навіть не грали в гру зараз він це робить.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я впевнений, це перегрів. Як давно це було так ви відкриєте ваш комп'ютер? Я пропоную Вам відкрити його і перевірити, як пилові все. Очистіть вентилятор фільтрів і використання стисненого повітря, щоб позбутися від усього пилу можна знайти.
Це звучить як артефакти, щоб мене і від мого досвіду всі комп'ютери мають різні артефакти пов'язані сценаріями. Звичайно, коли я розганяти занадто далеко або відеокарта перегрівається я отримую зелених точок по всьому 3D місцевості. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт, я прийшов до висновку, моя проблема через спеку. Я відкрив мій комп'ютер і видалити всі частинки пилу. А просто щоб подивитися, якби це була проблема нагріву я взяв вентилятор і поставив його вказуючи на мій комп'ютер до моєї відеокарти. Все, тепер, схоже, працюють нормально. Спасибо.
|
|
|
|||
|
|||
|
Booyah! Я Виправлена проблема.
Сподіваюся, що все йде добре, удачі. |