![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Нуждаете се от помощ избора на нови графични карти. Използвах да имате ATI Radeon 9800 про 128MB AGP. Все пак след много проблеми, той реши да спре работа ![]() Неговата беше на няколко месеца, тъй като и аз съм сега гледаш закупуване на нова. Не сте сигурни кой да отиде за. Im не търсенето на върха на гамата един, просто основен че ще направя същата работа като старата ми карта. Бюджет от около £ 40-50. Не сте сигурни дали имате нужда да знаете спецификациите на компютъра ми, или не, но те са Intel Pentium 4 процесор 3.0ghz 1GB овен Аз видях това, но пак не е сигурен дали му най-добрия, за да отидат с. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Всяко Помощ ще бъде страхотно. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е Вероятно най-добрите AGP карта се, следващата стъпка ще бъде създаден става PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... гадно този един от своите най-добри картиКакто Id отида с какво Дейв каза: Този наистина добра карта, за да пази сърцето си, че една от
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800 isn't на най-добрите mabye AGP мъдър, но ...