![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Potřebuješ pomoct volbě nové grafické karty. Použil jsem mít ATI Radeon 9800 pro 128megabajt AGP. Nicméně po mnoha problémů, se rozhodla přestat pracovat ![]() Jeho již několik měsíců, protože i já jsem dnes se podíváme na koupi nového. Nejste si jisti, který z nich půjde. Im nehledáme na začátek rozmezí jednoho, jen základní, že by stejnou práci jako můj starý karty. Rozpočet asi 40-50 liber. Nejste si jisti, zda potřebujete znát parametry svého počítače, nebo ne, ale jsou Intel Pentium 4 procesor 3.0ghz 1GB RAM Viděl jsem jednoho, ale opět si nejsem jistá, pokud by její nejlepší jít se. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Pomoci by bylo skvělé. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je Pravděpodobně nejlepší AGP karty ven, další krok by měl jít do PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... hovno to je jeden z jejich nejlepších karetTak jako tak Id jít s tím, co Dave řekl: To je opravdu dobrý karty tak, aby se vaše mysl, že jedním z
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na 9800 isnt nejlepší mabye AGP moudrý, ale ...
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc na výběr grafických karet! Přečtěte si, prosím! | Telefon | Graphics Cards & Monitory | 3 | 7. února 2009 12:38 |
| Nápověda Vyberete novou grafickou kartu | Olli1324 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 10:32 |
| Rad potřebných pro grafickou kartu výběr | patman1987 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 28. prosince 2007 22:05 |
| Grafické karty overclocker pro potřebné | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 10 | 23. listopadu 2007 14:58 |
| Výběr grafických karet | stainsor | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. červenec 2007 11:55 |
| Thread Nástroje | |
| |