![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, Χρειάζεστε κάποια βοήθεια επιλέγοντας μια νέα κάρτα γραφικών. Θα χρησιμοποιηθεί για να έχουν ATI Radeon 9800 Pro 128MB AGP. Ωστόσο, ύστερα από πολλά προβλήματα, αποφάσισε να σταματήσει να λειτουργεί ![]() Το έχουν σε λίγους μήνες, δεδομένου ότι, και τώρα εξετάζουμε την αγορά ενός νέου. Δεν είστε σίγουροι για τις οποίες μία για να προχωρήσουμε. Im που δεν ψάχνει για ένα κορυφή της σχετικής ένα, μόνο ένα βασικό που θα κάνουν την ίδια δουλειά μου όπως παλιά κάρτα. Προϋπολογισμός περίπου £ 40-50. Δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να γνωρίζετε specs του υπολογιστή μου ή μη, αλλά είναι Intel Pentium 4 επεξεργαστή 3.0ghz 1GB RAM Έχω δει αυτό, αλλά και πάλι δεν βέβαιος αν η η καλύτερη για να πάει με. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτός είναι ο πιθανώς η καλύτερη AGP κάρτα αναφέρονται, μέχρι επόμενο βήμα θα ήταν PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... χάλια thats μία από τις καλύτερες κάρτεςAnyways Id πηγαίνετε με τα όσα είπε ο Dave: Thats μια πραγματικά καλή κάρτα, τόσο το μυαλό σας κρατήσει για ένα
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| isn't το 9800 τα καλύτερα mabye AGP σοφή, αλλά ...