![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Trebate pomoć oko odabira nove grafičke kartice. JA naviknut imati ATI Radeon 9800 pro AGP 128mb. Ipak, nakon mnogih problema ga je odlučila prestati raditi ![]() Njegova je od nekoliko mjeseci, a ja sam sada gleda na kupujete novi. Niste sigurni što neki ići za. Im ne traže vrhu raspona jedan, samo jedan osnovni koji bi obaviti isti posao kao moj stari kartice. Proračun od oko £ 40-50. Niste sigurni, ako što trebate znati od moj računalo naočale ili ne, ali su Intel Pentium 4 procesor 3.0ghz 1GB RAM-a Vidio sam ovo, ali opet ne siguran ako je njegov najbolji otići s. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Bilo koji pomoć bi bilo velik. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je vjerojatno najbolja AGP karticu out, sljedeći korak će biti gore ide PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... sisanje taj jedan od njihovih najboljih karticeAnyways Id što ide s Dave je rekao: Taj stvarno dobri karticu, tako držati na umu da je jedan
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na 9800 nije najbolje mabye AGP mudar, ali ...
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate li pomoć u odabiru Grafička kartica! Molimo pročitajte! | Telefon | Graphics Cards & Monitors | 3 | 7. veljača 2009 12:38 |
| Pomoć Odabir Novi Graphics Card | Olli1324 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 10:32 |
| Savjeti potrebne za izbor grafičke kartice | patman1987 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 28. prosinac 2007 22:05 |
| Grafičkom karticom overclocker pro potrebna | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 10 | 23. studeni 2007 14:58 |
| Odabir Graphics Card | stainsor | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. srpnja 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |