![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Segítsek választani, új grafikus kártya. Régebben egy ATI Radeon 9800 PRO 128MB AGP. Azonban számos probléma után úgy döntött, hogy abbahagyják a munkát ![]() Az volt a néhány hónap óta, és most néztem vásárol egy újat. Nem biztos benne, melyik oldalról. Im nem keresi a felső tartományban egy, csak egy alap, amely elvégzi ugyanazt a munkát, mint a régi kártyát. Évi költségvetés mintegy £ 40-50. Nem biztos abban, amit tudnod kell a szemüveg a számítógépet, vagy nem, de ezek Intel Pentium 4 processzor 3.0ghz 1GB RAM Láttam ezt, de megint nem biztos abban, hogy a legjobb, hogy megyek. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Any help lenne jó. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez Valószínűleg A legjobb AGP-kártyát, a következő lépés lenne, megy a PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... szar amit az egyik legjobb kártyákEgyébként Id megy azzal, amit Dave azt mondta: Amit egy jó kártyát, így megőrzi a fejében, hogy egy
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 9800 isnt a legjobb mabye AGP bölcs, de ...
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége a választotta Grafikus kártya! Kérjük, olvassa el! | Telefon | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 7. február 2009 12:38 |
| Help Choosing Új Grafikus kártya | Olli1324 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 10:32 |
| Tanácsadás szükséges grafikus kártyával kiválasztás | patman1987 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 28. december 2007 22:05 |
| Grafikus kártya overclocker pro szükséges | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 23. november 2007 14:58 |
| Grafikus kártya kiválasztása | stainsor | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. július 2007 11:55 |
| Téma eszközök | |
| |