![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Reikia pagalbos renkantis naują grafikos plokštę. I used to turėti ATI Radeon 9800 Pro 128MB AGP. Tačiau po daugelio problemų, ji nusprendė nutraukti darbo ![]() Jos buvo keletą mėnesių, nes ir aš dabar planuoja įsigyti naują. Nežinote, viena eiti. Im not looking for diapazono vienas viršuje, tik vienas pagrindinis, kuris būtų daryti tą patį darbą, kaip mano senas kortelė. Biudžetas apie £ 40-50. Nesate tikras, ar jūs turite žinoti, specs mano kompiuteris, ar ne, bet jie yra Intel Pentium 4 procesorius 3,0 GHz 1GB RAM Aš mačiau tai viena, bet dar nežinote, jei jos geriausias eiti su. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Any help būtų didelis. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai tikriausiai geriausia AGP kortelę, šalia paspartinti būtų nueita PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... Thats sucks vienas iš jų geriausiai kortelesAnyways Id eiti su tuo, ką Dave sakė: Viskas tikrai gera kortelė, todėl jūsų galvoje tą vieną
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9.800 forget geriausia mabye AGP išmintingą, bet ...
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos renkantis Graphics Card! Prašome atidžiai perskaityti! | Telefonas | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 7 vasaris 2009 12:38 |
| Pagalba Nurodykite naują grafikos plokštę | Olli1324 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 10:32 |
| Rekomendacijas, kurių reikia grafikos plokštę pasirinkimas | patman1987 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 28 gruodis 2007 22:05 |
| Grafika kortelė overclocker PRO reikalinga | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | Lapkritis 23, 2007 14:58 |
| Nurodykite Graphics Card | stainsor | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 11 liepa 2007 11:55 |
| Temos įrankiai | |
| |