![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Potrzebujesz pomocy wyborze nowej karty graficznej. Kiedyś mają ATI Radeon 9800 PRO 128MB AGP. Jednak po wielu problemów postanowiła przestać działać ![]() Jego była od kilku miesięcy, a ja teraz patrząc na zakup nowego. Nie masz pewności, który z nich, aby przejść do. Im nie szuka góry zakresie jednego, tylko podstawowe, które uczynią tę samą pracę, jak moje stare karty. Budżet około 40-50 £. Nie masz pewności, jeśli chcesz wiedzieć specyfikacje mojego komputera lub nie, ale są one Intel Pentium 4 procesor 3.0ghz 1GB RAM Widziałem ten jeden, ale znów nie na pewno, jeżeli jego najlepszy, aby przejść z. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Any help would be great. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's prawdopodobnie najlepsze karty na AGP, następnym krokiem byłoby się na PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... thats sucks jednego ze swoich najlepszych kartAnyways Id Dave go z tym, co powiedział: Thats naprawdę dobre karty, a więc utrzymać na uwadze, że jednym
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| w 9800 isnt najlepszych mabye agp mądry, ale ...