![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Potřebuješ pomoct voľbe novej grafickej karty. Použil som mať ATI Radeon 9800 pre 128megabajt AGP. Avšak po mnohých problémov, sa rozhodla prestať pracovať ![]() Jeho už niekoľko mesiacov, pretože i já jsem dnes sa pozrieme na kúpu nového. Nie ste si istí, ktorý z nich pôjde. Im nehľadáme na začiatok rozmedzí jedného, len základné, že by rovnakú prácu ako môj starý karty. Rozpočet asi 40-50 libier. Nie ste si istí, či potrebujete poznať parametre svojho počítača, alebo nie, ale sú Intel Pentium 4 procesor 3.0ghz 1GB RAM Videl som jedného, ale opäť si nejsem jistá, ak by jej najlepšie ísť sa. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Pomoci by bolo skvelé. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je Pravdepodobne najlepšie AGP karty von, ďalší krok by mal ísť do PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... hovno to je jeden z ich najlepších karietTak ako tak Id ísť s tým, čo Dave povedal: To je naozaj dobrý karty tak, aby sa vaša myseľ, že jedným z
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na 9800 isnt najlepšie maby AGP múdry, ale ...
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc na výber grafických kariet! Prečítajte si, prosím! | Telefón | Graphics Cards & Monitory | 3 | 7. februára 2009 12:38 |
| Pomoc Vyberete novú grafickú kartu | Olli1324 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 10:32 |
| Rad potrebných pre grafickú kartu výber | patman1987 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 28. decembra 2007 22:05 |
| Grafické karty overclocker pre potrebné | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 10 | 23. novembra 2007 14:58 |
| Výber grafických kariet | stainsor | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. júl 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |