![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Требате помоћ око одабира нове графичке картице. ЈА навикнут имати АТИ Радеон 9800 про АГП 128МБ. Ипак, након многих проблема га је одлучила да престане да ради ![]() Његова је од неколико месеци, а ја сам сада гледа на купујете нови. Нисте сигурни шта неки ићи за. Им не траже врху опсега један, само један основни који би обавити исти посао као мој стари картице. Буџет од око £ 40-50. Нисте сигурни, ако што треба да знате од мој рачунар наочаре или не, али су Интел Пентиум 4 процесор 3.0гхз 1ГБ РАМ-а Видео сам ово, али опет не сигуран ако је његов најбољи отићи с. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/146430...одуцт_овервиеу Било који помоћ би било велик. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је вероватно најбоља АГП картицу оут, следећи корак ће бити горе идући ПЦИ-Е.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Радеон 9800 ... сисање тај један од њихових најбољих картицеАныуаыс Ид што иде с Даве је рекао: Тај стварно добри картицу, па имајте на уму ваше да је један
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на 9800 није најбоље мабые АГП мудар, али ...
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате ли помоћ у одабиру Графичка картица! Молимо прочитајте! | Телефон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 7 фебруар 2009 12:38 |
| Помоћ Одабир Нови Грапхицс Цард | Олли1324 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 10:32 |
| Савети потребне за избор графичке картице | патман1987 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 28 децембар 2007 22:05 |
| Графичком картицом оверцлоцкер про потребна | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 23 новембар 2007 14:58 |
| Одабир Грапхицс Цард | стаинсор | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11. јула 2007 11:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |