![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, Bazı yeni bir grafik kartı seçerken yardıma mı ihtiyacınız var. Ben ATI Radeon 9800 Pro 128MB AGP için kullanılır. Ancak sonra çalışma durdurmaya karar birçok sorun ![]() Bu bir kaç ay sonra, ve ben artık yeni bir satın alma bakarak duyuyorum. Hangi biri için gitmek emin olun. Im aralığında bir üst için, sadece temel bir eski kartı aynı işi yapar aramıyorum. Bütçe ile ilgili £ 40-50 ve. Eğer, benim bilgisayar veya değil özellikleri bilmemiz gerekir emin değil, ancak bunlar Intel Pentium 4 işlemci 3.0ghz 1GB RAM Ama tekrar ve en iyi bir gitmek emin değilseniz bu gördük. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Any help would be great. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu muhtemelen en iyi AGP kartı çıkışı, sonraki adım, PCI-E gidiyor olacak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... berbat bir en iyi kart şuHer No Dave ne dedi ki: Bu çok iyi bir kart, bu nedenle hakkında fikrinizi tutmak birlikte bir
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ve 9800 isnt en iyi mabye AGP ama akıllı ...