![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Потрібна допомога при виборі нової відеокарти. Раніше в мене ATI Radeon 9800 Pro 128MB AGP. Проте після багатьох проблем, вона вирішила припинити роботу ![]() Її тому було декілька місяців, і я тепер, дивлячись на покупку нового. Чи не впевнені, що однією йти за. Їм не дивлячись на верхній частині діапазону, просто основні яка буде робити та ж робота, моя стара карта. Бюджет складає близько £ 40-50. Чи не впевнені, що характеристики вам треба знати мого комп'ютера чи ні, але вони Процесори Intel Pentium 4 3.0ghz 1GB RAM Я бачив це, але знову ж таки не впевнений, якщо його кращим йти с. http://www.ebuyer.com/product/146430...oduct_overview Будь-яка допомога буде більше. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це напевно Краща відеокарта AGP Out, наступний крок вгору поїде PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Radeon 9800 ... ссе Thats одним з кращих картУ будь-якому випадку Id йти з тим, що Дейв сказав: Thats дійсно хорошу карту, щоб зберегти свій розум на що
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800 хіба краще mabye AGP мудрим, але ...
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога у виборі відеокарти! Будь ласка, прочитайте! | Телефон | Графічні карти & Монітори | 3 | 7 лютого 2009 12:38 |
| Допомога при виборі нової відеокарти | Olli1324 | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 10:32 |
| Рекомендації, необхідні для вибору відеокарти | patman1987 | Графічні карти & Монітори | 6 | 28 грудня 2007 22:05 |
| Відеокарта оверклокер Pro необхідно | pete21 | Графічні карти & Монітори | 10 | 23 листопада 2007 14:58 |
| Вибір відеокарти | stainsor | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 липня 2007 11:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |