![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Počítačové Noob zde. Právě jsem koupil LG W2452T 24-palcový monitor a já jsem se snaží dostat to začalo až teď. Myslel jsem, že by bylo tak snadné, jako je zapojení a instalaci ovladače monitoru, ale zřejmě nebude ještě fungovat bez ovladače nainstalovány. Tak jsem zapojen do mého starého monitoru nainstalovat ovladač a pokaždé, když kliknete na tlačítko Instalovat Monitor Driver jsem se chybová hlášení "Nepodařilo se aktualizovat systém registru. Prosím, zkuste použít regedit." Teď samozřejmě nemám ponětí, co RegEdit dokonce je a není řekni mi něco jiného. Jsem vážně naštvaný, protože jsem byl výprask mou hlavou proti zdi za 3 hodiny dnes. Co se děje? Řekl, že pošle nesprávné instalaci CD s mým monitoru nebo jsem prostě zaostalý a je to něco opravdu jednoduché? Také v uživatelské příručce, že říká, že můžete stáhnout ovladače od LG internetových stránkách, ale jsem Hledaný všechno a nenašla ji. Dokonce google'd a přišel s ničím. |
|
| |||
| |||
| Nepodařilo se aktualizovat systémový registr, co? Jste přihlášen jako Administrátor? Zkuste nainstalovat ovladače znovu pomocí účtu správce. Jsem rozostřují když přijde na monitory, ale možná. Myslel jsem, že většina monitorů je Plug and Play. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory mít žádné ovladače.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Šířka Dell D800 Monitor chová Zvláštní Po RAM Instalace - Zelené Tyče? | mjnice | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. duben 2009 06:36 |
| Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26 leden 2009 06:55 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |