manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Pomoć s novi monitor instalirati

Reply

Thread Tools
Old 12. prosinca 2008, 21:56
Novi član grupe

Default Pomoć s novi monitor instalirati

Computer noob ovdje. Upravo sam kupio jedan LG W2452T 24-inčni monitor i Ja sam težak to get it počeo se sada. Sam shvatio da bi bilo lako kao plugging ga i instalirate upravljački program, a na monitoru izgleda neće ni raditi bez driver instaliran. Tako sam priključen u moj stari monitor instalirati upravljački program i svaki put kad kliknem na gumb Install Driver "Monitor JA pravedan dobiti poruku o pogrešci kazivanje" Neuspješno ažuriranje sustava registery. Pokušajte koristeći regentstvo. " Sada, naravno, ja nemam pojma što je čak regedit i ne reci mi bilo što drugo. I'm annoyed ozbiljno jer sam banging glavom protiv zida za 3 sata sada. Što se događa? Jesu li poslati pogrešnu instalirati CD sa mojim monitorom ili sam ja samo retardirani i to je nešto zaista jednostavno? Iu User Guide on kaže da mogu skinuti driver iz LG web stranice, ali sam sve pretražio i ne nađe. Google'd Čak je i došao gore sa ništa.
Old 13. prosinca 2008, 01:12
Member Group

Neuspješno ažuriranje sustava registra, eh? Da li ste prijavljeni kao administrator? Pokušajte ponovo instalirate upravljački programi pomoću administratorskog računa. Ja sam rasplinutost našto Internet dogoditi se to prati, ali možda. Mislio sam da je većina monitora Plug and Play.
Old 13. prosinca 2008, 01:47
Donatorska Grupa

Monitori nema drivera.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa mida General Hardware Chat 1 9. lipnja 2009 15:05
Dell Latitude D800 Monitor neobično ponaša RAM Nakon Instalacija - Zelena Barovi? mjnice Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 11. travanj 2009 06:36
Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26 siječanj 2009 06:55
Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice Desertfish Graphics Cards & Monitors 7 31. ožujak 2008 12:43
Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... Snake General Hardware Chat 8 26. Sep 2006 10:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.