פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

עזרה עם צג התקן החדש

Reply

שרשרת כלים
Old 12 דצמבר 2008, 21:56
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה עם צג התקן החדש

מחשב noob כאן. אני רק קניתי של LG W2452T 24-inch לפקח ואני מנסה להביא את זה התחיל עכשיו. חשבתי שזה יהיה קל כמו פקיקה אותה והתקנה של הנהג, אבל כנראה לא יהיה לנטר את העבודה אפילו בלי הנהג מותקן. אז אני פקוק לפקח הישן שלי כדי להתקין את מנהל ההתקן וכל פעם שאני לחץ על הכפתור 'מעקב אחר מנהלי התקנים התקן אני מקבל הודעת שגיאה אומר "תקלה בעדכון המערכת registery. אנא נסה להשתמש ב-Regedit." עכשיו כמובן אין לי מושג על מה הוא אפילו regedit וזה לא אומר לי שום דבר אחר. אני ברצינות annoyed מאז אני כבר banging את הראש בקיר נגד זה במשך 3 שעות עכשיו. מה קורה כאן? האם הם שולחים את תקליטור עם טועים להתקין לי את המסך או שאני פשוט מפגר וזה משהו ממש פשוט? כמו כן ב מדריך למשתמש זה אומר שאני יכול להוריד את הנהג מתוך האתר של LG אבל לא קיבלתי את כל מה חיפשו ולא מצאו אותו. גם google'd אותו, ניגש אלי בלי כלום.
Old 13 דצמבר 2008, 01:12
חבר קבוצת

תקלה לעדכן את מערכת הרישום, הא? האם אתה מחובר כמנהל? נסה שוב להתקין את מנהלי ההתקנים באמצעות חשבון מנהל מערכת. אני לטשטש כאשר מדובר מפקחת אבל אולי. חשבתי המנטרת ביותר הוא Plug and Play.
Old 13 דצמבר 2008, 01:47
קבוצת תורמים

מוניטורים אין נהגים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר mida כללי חומרה צ 'אט 1 9th יוני 2009 15:05
קו רוחב של Dell D800 צג מתנהג באפן מוזר לאחר התקנת זיכרון RAM - ברים ירוק? mjnice מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 4 11th אפריל 2009 06:36
צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן Mohi212 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 26 ינואר 2009 06:55
Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס Desertfish כרטיסי מסך & Monitors 7 31 מרץ 2008 12:43
צג - מעוניין לקנות מסך רחב לפקח ... נחש כללי חומרה צ 'אט 8 26 ספטמבר 2006 10:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.