![]() |
|
| |||
| |||
| מחשב noob כאן. אני רק קניתי של LG W2452T 24-inch לפקח ואני מנסה להביא את זה התחיל עכשיו. חשבתי שזה יהיה קל כמו פקיקה אותה והתקנה של הנהג, אבל כנראה לא יהיה לנטר את העבודה אפילו בלי הנהג מותקן. אז אני פקוק לפקח הישן שלי כדי להתקין את מנהל ההתקן וכל פעם שאני לחץ על הכפתור 'מעקב אחר מנהלי התקנים התקן אני מקבל הודעת שגיאה אומר "תקלה בעדכון המערכת registery. אנא נסה להשתמש ב-Regedit." עכשיו כמובן אין לי מושג על מה הוא אפילו regedit וזה לא אומר לי שום דבר אחר. אני ברצינות annoyed מאז אני כבר banging את הראש בקיר נגד זה במשך 3 שעות עכשיו. מה קורה כאן? האם הם שולחים את תקליטור עם טועים להתקין לי את המסך או שאני פשוט מפגר וזה משהו ממש פשוט? כמו כן ב מדריך למשתמש זה אומר שאני יכול להוריד את הנהג מתוך האתר של LG אבל לא קיבלתי את כל מה חיפשו ולא מצאו אותו. גם google'd אותו, ניגש אלי בלי כלום. |
|
| |||
| |||
| תקלה לעדכן את מערכת הרישום, הא? האם אתה מחובר כמנהל? נסה שוב להתקין את מנהלי ההתקנים באמצעות חשבון מנהל מערכת. אני לטשטש כאשר מדובר מפקחת אבל אולי. חשבתי המנטרת ביותר הוא Plug and Play. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מוניטורים אין נהגים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר | mida | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 9th יוני 2009 15:05 |
| קו רוחב של Dell D800 צג מתנהג באפן מוזר לאחר התקנת זיכרון RAM - ברים ירוק? | mjnice | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th אפריל 2009 06:36 |
| צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 ינואר 2009 06:55 |
| Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס | Desertfish | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 12:43 |
| צג - מעוניין לקנות מסך רחב לפקח ... | נחש | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 26 ספטמבר 2006 10:59 |
| שרשרת כלים | |
| |