![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Komputer noob tutaj. JA just kupiony jeden LG W2452T 24-calowy monitor i ja staramy się rozpoczęła się teraz. Wyobraziłem byłoby tak proste jak podłącz go i zainstalowanie sterownika, ale najwyraźniej monitora nie będzie nawet bez zainstalowanego sterownika. Więc podłączony mój stary monitor, aby zainstalować sterownik i przy każdym kliknięciu na przycisk Instalacja sterownika monitora I just get błąd komunikat "Nie można zaktualizować systemu registery. Proszę spróbować użyć REGEDIT". Teraz oczywiście nie mam pojęcia, co jest nawet REGEDIT i nie powiedz mi nic innego. Jestem poważnie denerwować ponieważ I've been banging głowie przeciwko tej ścianie za 3 godziny teraz. Co się dzieje? Czy wysłać złego zainstalować CD z mojego monitora lub mam tylko retarded i to coś naprawdę proste? Również w Instrukcja obsługi mówi mogę pobrać sterownik z LG stronie internetowej, ale rozglądałem się wszystko i nie znalazłem. Nawet google'd go i skierował się z niczego. |
|
| |||
| |||
| Nie można zaktualizować systemu rejestru, eh? Czy jesteś zalogowany jako administrator? Spróbuj zainstalować sterowniki ponownie przy użyciu konta administratora. Jestem rozmycia, jeśli chodzi o monitory, ale być może. Myślałem, że większość monitorów jest typu Plug and Play. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory nie posiadają sterowników.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |