![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Počítačové Noob tu. Práve som kúpil LG W2452T 24-palcový monitor a já jsem se snaží dostať to začalo až teraz. Myslel som, že by bolo tak ľahké, ako je zapojenie a inštaláciu ovládača monitora, ale zrejme nebude ešte fungovať bez ovládače nainštalované. Tak som zapojený do môjho starého monitora nainštalovať ovládač a zakaždým, keď kliknete na tlačidlo Inštalovať Monitor Driver som sa chybové hlásenie "Nepodarilo sa aktualizovať systém registra. Prosím, skúste použiť regedit." Teraz samozrejme nemám potuchy, čo RegEdit dokonca je a nie je povedz mi niečo iné. Som vážne naštvaný, pretože som bol výprask mojou hlavou proti múru za 3 hodiny dnes. Čo sa deje? Povedal, že pošle nesprávnej inštalácii CD s mojím monitora alebo som jednoducho zaostalý a je to niečo naozaj jednoduché? Tiež v užívateľskej príručke, že hovorí, že môžete stiahnuť ovládače od LG internetových stránkach, ale som Hľadaný všetko a nenašla ju. Dokonca google'd a prišiel s ničím. |
|
| |||
| |||
| Nepodarilo sa aktualizovať systémový register, čo? Ste prihlásený ako Administrátor? Skúste nainštalovať ovládače opätovne pomocou konta správcu. Som rozostřují keď príde na monitory, ale možná. Myslel som, že väčšina monitorov je Plug and Play. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory mať žiadne ovládače.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Šírka Dell D800 Monitor chová Osobitné Po RAM Inštalácia - Zelenej Tyče? | mjnice | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. apríl 2009 06:36 |
| Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 26 január 2009 06:55 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |