![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Цомпутер нооб овде. Управо сам купио један ЛГ У2452Т 24-инчни монитор и Ја сам тежак то гет ит почео се сада. Сам схватио да би било лако као укопчавање га и инсталирате управљачки програм, а на монитору изгледа неће ни да раде без дривер инсталиран. Тако сам прикључен у мој стари монитор инсталирате управљачки програм и сваки пут кад кликнем на дугме Инсталл Дривер "Монитор ЈА праведан добити поруку о грешци казивање" Неуспешно ажурирање система регистеры. Покушајте помоћу регентство. " Сада, наравно, ја немам појма што је чак регедит и не реци ми било шта друго. И'м анноыед озбиљно јер сам бангинг главом против зида за 3 сата сада. Шта се дешава? Јесу ли послати погрешну инсталирате ЦД са мојим монитором или сам ја само ретардиране и то је нешто заиста једноставно? И у Усер Гуиде он каже да могу скинути дривер из ЛГ уеб странице, али сам све претражили и не нађе. Гоогле'д Чак је и дошао горе са ништа. |
|
| |||
| |||
| Није успело ажурирање система регистра, ех? Да ли сте пријављени као администратор? Покушајте поново инсталирате управљачки програми помоћу администраторског налога. Ја сам расплинутост нашто то догодити се то прати, али можда. Мислио сам да је већина монитора Плуг анд Плаы. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Монитори нема драјвера.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|