![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Комп'ютерні Noob тут. Я тільки що купила LG W2452T 24-дюймовий монітор, і я намагався отримати його до початку зараз. Я подумав було б так просто, як вставити його в розетку і установки драйверів, але, мабуть монітор не буде працювати навіть без водія встановлена. Так що я в моєму підключити старий монітор для установки драйвера, і кожного разу я натискаю на встановити драйвер монітора кнопки я просто отримую повідомлення про помилку сказав "Не вдалося оновити системний журнал записів. Спробуйте використовувати програму Regedit." Тепер, звичайно, я не знаю, що REGEDIT навіть це і не сказати мені що-небудь інше. Я серйозно дратувало так як я стукав головою об цю стіну на 3 години. Що відбувається? Хіба вони направляють неправильно установіть компакт-диск з мого монітора або я просто відсталі, і це щось дійсно просто? Крім того, в керівництві користувача він говорить, я можу скачати драйвера з офіційного сайту компанії LG, але я все шукав і не знайшов. Навіть google'd її і підійшов ні з чим. |
|
| |||
| |||
| Не вдається оновити системний реєстр, а? Ви увійшли до системи як адміністратор? Спробуйте встановити драйвери ще раз, використовуючи обліковий запис адміністратора. Я Blur, коли мова йде про моніторах, але можливо. Я думала, найбільш моніторів Plug And Play. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Монітори немає драйверів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Dell Latitude D800 Monitor Веде себе дивно Після RAM Встановлення - зелені смужки? | mjnice | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 квітня 2009 06:36 |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |