менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Допомога в установці нового монітора

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 грудня 2008, 21:56
Нові члени групи

Default Допомога в установці нового монітора

Комп'ютерні Noob тут. Я тільки що купила LG W2452T 24-дюймовий монітор, і я намагався отримати його до початку зараз. Я подумав було б так просто, як вставити його в розетку і установки драйверів, але, мабуть монітор не буде працювати навіть без водія встановлена. Так що я в моєму підключити старий монітор для установки драйвера, і кожного разу я натискаю на встановити драйвер монітора кнопки я просто отримую повідомлення про помилку сказав "Не вдалося оновити системний журнал записів. Спробуйте використовувати програму Regedit." Тепер, звичайно, я не знаю, що REGEDIT навіть це і не сказати мені що-небудь інше. Я серйозно дратувало так як я стукав головою об цю стіну на 3 години. Що відбувається? Хіба вони направляють неправильно установіть компакт-диск з мого монітора або я просто відсталі, і це щось дійсно просто? Крім того, в керівництві користувача він говорить, я можу скачати драйвера з офіційного сайту компанії LG, але я все шукав і не знайшов. Навіть google'd її і підійшов ні з чим.
Old 13 грудня 2008, 01:12
Член групи

Не вдається оновити системний реєстр, а? Ви увійшли до системи як адміністратор? Спробуйте встановити драйвери ще раз, використовуючи обліковий запис адміністратора. Я Blur, коли мова йде про моніторах, але можливо. Я думала, найбільш моніторів Plug And Play.
Old 13 грудня 2008, 01:47
Донор групи

Монітори немає драйверів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого Mida Генеральний обладнання чат 1 9 червня 2009 15:05
Dell Latitude D800 Monitor Веде себе дивно Після RAM Встановлення - зелені смужки? mjnice Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 11 квітня 2009 06:36
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Клонування 3 монітори Подвійна плата управління Desertfish Графічні карти & Монітори 7 31 березня 2008 12:43
Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... Змії Генеральний обладнання чат 8 26 вересня 2006 10:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.