![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей аз скоро имам HP Compaq D301 за £ 25 от моя чичо, Айв имам 760 RAM Intel Celeron 1.70GHz и има някои боклука графични карти, DONT знам какво му нарича Мисля му Intel 82845G/GL графики контрольор, В моя стар компютър Имах графична карта е 7600 GS 256MB NVIDIA AGP .. Така че ми отвори D301and намерени графичния слот, така и да я тури в слота, но там не беше мощност жица да прикачите към него ... И така, какво трябва да направя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Махни адаптер от иБей, или нещо такова. Колкото по-голямо безпокойство е дали фондовата PSU е до всмръкване.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Какво е най-PSU? И колко много те са били там?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако вашият PSU е debranded PSU, вземи си корсар 450W възел, ще продължи ли дълго време, дори и за бъдещи надгражда. Ако сте ли достойни PSU, просто да си адаптер, както Carbon каза.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Добър PCI-изразят графична карта за 250 вата Захранване 450 вата Макс | kristalwilder | Графика на карти & Монитори | 3 | 10 Март 2009 15:59 |
| Нова графична карта или Нова дънна платка - PC няма да Power На Правилно | Borndeception | Общи Хардуер Чат | 8 | 16-то Feb 2009 04:11 |
| Графична карта с мощност въпроси? | marsay001 | Графика на карти & Монитори | 11 | 15 Jan 2008 19:17 |
| $ 150 - $ 300 графична карта | Chain2r | Графика на карти & Монитори | 5 | 8 Декември 2007 08:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |